Skontaktuj się

+48 (12) 31 30 200

Motocontroler to 200 ekspertów w 16 województwach.

My sprawdzimy auto, które chcesz kupić, a Ty dostaniesz raport "kupować, czy nie kupować".

Opinie o MotoControler

W trosce o najwyższy poziom oferowanych usług prosimy o przekazywanie nam Państwa opinii.

Dodaj opinię

21.02.2019

Bardzo dobra firma i rzetelna polecam kontakt oraz podejście pełen profesjonalizm

Marcin
19.02.2019

Polecam bardzo, napiszę krótko ,nie chcesz się naciąć  na nieuczciwego sprzedawcę , zainwestuj w motocontroler napewno się opłaci  tak jak mi.

Grzegorz
18.02.2019

Wszystko w jak najlepszym porządku zaoszczędzone pieniądze za przejazd polecam

Piotr
15.02.2019

Zlecenie wykonane bardzo sumiennie i profesjonalnie. Jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości raportu i oceny. Polecamy wszystkim MOTOCONTROLER!!!!!

Katarzyna
14.02.2019

Polecam ze względu  na profesjonalizm oraz rzetelność. Dodatkowym atutem jest komunikatywność na wysokim poziomie. Dzięki zespołowi Motocontroler było mi łatwiej podjąć decyzję o zakupie upatrzonego samochodu i na pewno w przyszłości chętnie skorzystam z ich pomocy.

Łukasz
12.02.2019

Wykupiona usługa przeprowadzona jak najbardziej profesjonalnie. Odbyta rozmowa z osobą zajmująca się moim zamówieniem, przebiegła przejrzyście i merytorycznie – widać ze gość zna się na rzeczy. Dzięki wam uchroniłem się przed strata gigantycznej ilości czasu (auto oddalone o 500 km) oraz być może i stratą pieniędzy bo jak się oczywiście okazało – handlarz ściemniał w co drugim zdaniu. Dzięki i polecam.

Dawid
05.02.2019

Wszystko szybko i sprawnie, polecam

Marcin
04.02.2019

Fachowa pomoc, szybko i sprawnie. Otrzymałem bardzo dużo informacji o stanie pojazdu. W przyszłości na pewno  skorzystam jeszcze z usług. Jedynie zamówię jeszcze rozmowę telefoniczną, bo tego mi teraz brakowało.

Sebastian
01.02.2019

Raport rzetelny. Wszystko ekspresowo. Ok Polecam

Asteria
30.01.2019

Szybka pomoc w podjęciu decyzji przez specjalistów. Polecam i jeszcze nie raz skorzystam.

Tomasz
30.01.2019

Szybko i sprawnie zaoszczędziłem dzień wyprawy i około 800km w kieszeni myślę że na pewno skorzystam ponownie pozdrawiam.

Władysław
29.01.2019

Dziękuję firmie że nie kupiłem samochodu i zaoszczędziłem mnóstwo czasu i pieniędzy.Bardzo polecam firmę ,ponieważ na naszym rynku jest pełno oszustów a dzięki ekspertom można się tego ustrzec.

Grzegorz
25.01.2019

Raport rzetelny. Wszystko ekspresowo. Ok Polecam

Asteria
25.01.2019

Polecam, rzetelnie przeprowadzona opinia

Marcin
23.01.2019

Witam, przeprowadzenie raportu w tej firmie odbyło się szybko, sprawnie i na wysokim poziomie. Dzięki zamówionemu raportowi nie kupiłem auta w gorszym stanie niż mój staruszek;) bardzo polecam, solidna robota

Marcin
22.01.2019

Po oględzinach auta odrazu dostałem telefon, moja Laguna okazała się bita z prawej strony, łącznie z naruszeniem systemów bezpieczeństwa.. brałem najdroższy pakiet, ale wiadomo, było warto. Jedno co mnie zdziwiło to że za telefon od experta trzeba zapłacić dodatkowo.. W najdroższym pakiecie? hmm.. ogólna ocena jest taka, że jestem zadowolony, dużo zdjęć, dużo opisów. Fachowo i szybko. Dzięki!

Piotr
21.01.2019

Dziękuję super sprawa dzięki ekspertom firmy ustrzeglem się od zakupu felernego auta bardzo dziękuję i polecam wszystkim

Remigiusz
21.01.2019

Polecam uslugi Motocontrolera. Dzieki nim nie wkopalem sie w auto ktore mialo byc bezwypadkowe a okazalo sie zupelnie inne. Na pewno skorzystam ponownie.

Bartek
21.01.2019

Dzięki ekspertom z motocontrolera NIE kupiłem kilku samochodów i bardzo się z tego cieszę bo zaoszczędziłem mnóstwo pieniędzy, nerwów i czasu. Kupiłem jeden ale warty swojej ceny i zgodny z moimi oczekiwaniami. Wszystkim polecam , zwłaszcza na naszym rynku pełnym oszustów.

Paweł
21.01.2019

Witam, polecam przeprowadzenie raportu w tej firmie, wszystko szybko, sprawnie i na wysokim poziomie. Polecam dokupić rozmowę, przydatna sprawa.

Mateusz
19.01.2019

Raport spoko . Polecam rozmowę na świeżo wszystko można się dowiedzieć

Robert
18.01.2019

Dziękuję ekspertom za oględziny auta. Dzieki waszej firmie czuje sie pewniej podczas kupowania auta. Jeszcze nie raz bede korzystał z Waszych usług. Polecam

Hubert
16.01.2019

Bardzo polecam!

Lucas
14.01.2019

Jak dobrze, że istnieją takie firmy!! Dzięki Wam nie wydałam 50 tys na tzw wraki, jakim okazały się w rzeczywistości samochody z ogłoszeń! Firma potraktowała mnie poważnie i sumiennie, co miało odzwierciedlenie w skrupulatnych raportach z oględzin niewypałów jakimi okazały się oba samochody. Bardzo dziękuję za wasz profesjonalizm!!!

BEATA
10.01.2019

rewelacja dzieki raportowi nie wydałem 35 tysiecy na auto ktore mialobyc bezwypadkowe a mialo powazne dwie szkody… Dziekuje!!

Radek
09.01.2019

Czytelny i rzetelny raport. Już wersja podstawowa wystarczy aby sporo dowiedzieć się o aucie, ale żałuję, że nie wybrałem pełnego sprawdzenia bo z pewnością bym na tym nie stracił. Polecam!

Szymon
03.01.2019

Expresowo Rzetelnie Polecam

Paweł
03.01.2019

Wykonałem 2 raporty w okresie okołoświątecznym i tu pierwszy duży plus wobec konkurencji: firma, działała normalnie, kontakt bardzo sprawny, co było dla mnie bardzo ważne z uwagi na potrzebę szybkiego zakupu samochodu dla porównania wcześniej korzystałem z [usunięte przez administratora], ale już do nich nie wracam). Raport wykonany porządnie, opisy wystarczające, zdjęć dużo i jak najbardziej ok. Z czystym sumieniem polecam 🙂

Andrzej
02.01.2019

Bardzo rzetelna firma.Szybko i profesjonalnie opracowany raport.POLECAM

Magdalena
29.12.2018

Sprawnie, rzetelnie i wygodnie. Czarno na białym wiedziałem co oglądam. Raporty pozwoliły mi na dokonanie świadomego wyboru auta.

Dominik
28.12.2018

Skorzystałem z testu MAXI, który został wykonany na najwyższym poziomie i profesjonalizmie. Kontakt z firmą równiez zasługuję na wzorową ocene! Na każdą odpowiedź nie musiałem czekać dłużej niż pare minut. Firma godna obdarowania zaufaniem czy to w kwesti finansowych jak i fachowego sprawdzenia podanego samopchodu. Jestem kolejnym bardzo zadowolonym klijentem Motocontrolerów, który dzięki nim został uratowany przed kupnem ,,wraku,,. Firmę jak najbardzie polecam każdemu, kto ma wątpliwości, która firmę wybrać!! Na pewno skorzystam poraz kolejny z Państwa oferty!!

Gabriel
19.12.2018

Zamówiłem największy pakiet. Jestem bardzo zadowolony z usługi. Przy aucie za 140 tys dowiedziałem się o naprawach lakierniczych o których nic nie było podane w ogłoszeniu a także o kilku zużytych elementach w aucie które na początek generowały koszty po ewentualnym zakupie. Zaoszczędzony czas i pieniądze a także dobrze wykonany raport.

Patryk
14.12.2018

Opinia. Raport i ekspert bez zarzutu. Dzięki niemu odkryłem trudne do zlokalizowanie przez laika niedociągnięcia auta. Dzięki temu miałem argument w ręku do negocjacji. Auto kupione w pełni świadomie. Polecam.

Marcin
07.12.2018

Usługa przeprowadzona bardzo profesjonalnie. Auto według sprzedającego miało mieć malowaną tylko maskę a auto fajnie zrobione ale po dużych naprawach blacharsko-lakierniczych. Dodatkowo specjalista znalazł dużo usterek na które sam bym nie zrwócił uwagi a w czasie okazały by się kosztowne. Bardzo polecam. Koszt poniesionej usługi pozwolił mi oszczędzić czas, pieniądze na przejazd i wydatki z autem nie adekwatnym do ceny i stanu.

Daniel
02.12.2018

Koniec końców kupiłem samochód którego oni nie kontrolowali ale wcześniej sprawdzili dwa oferowane i jeden był wątpliwy a drugi był klasycznie po tuningu licznika. Oszczędziłem czas i nerwy, jedno i drugie cenniejsze niż pieniądze.

Marcin
01.12.2018

Pierwszy i na pewno nie ostatni zlecony Test. Testowany był Mercedes c klasa z 2010 roku. Dzieki temu testowi nie musialem specjalnie jechac ponad 400 km aby stwierdzic ze stan auta nie jest adekwatny do ceny i ostatecznie nie kupic go :). Polecam firme motocontroler naprawde warto !!!:P

Adam
17.11.2018

Wszystko super. Specjalista zwrócił uwagę na wiele szczegółów. Świetne zdjęcia. Polecam

Tomasz
12.11.2018

Dzięki sprawdzeniu przez Waszego specjalistę nie wkopałem się na minę z walniętym autem.

Daniel
04.11.2018

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za profesjonalne wykonanie zlecenia, jesteśmy zadowoleni i z miłą chęcią będziemy Was polecać.

Klient
01.11.2018

Jestem bardzo zadowolona, wszystko przebiegało wzorowo od pierwszego kontaktu aż do otrzymania raportu. Auto okazało się nie warte kupienia więc szukam dalej a jak znajde to znów zlece sprawdzenie. Polecam Motocontroler wszystkim

Marzena
27.10.2018

Sprawdzałam dwa autka niestety pierwszy sprzedawca to zwykły kłamca co wyszło w oględzinach eksperta który na wstępie powiedział „to nie jest auto dla pani” i wytłumaczył dlaczego. Dostała poradę jak mam szukać i kolejny samochód wypadł lepiej dlatego zdecydowałam się go kupić. Szczególne podziękowania dla Pana Kamila za cierpliwość :).

Majka
15.10.2018

Generalnie jestem bardzo zadowolony z usługi, zamiast jechać przez pół Polski i udawać, że się znam zapłaciłem równowartość tego co wydałbym na paliwo i dostałem pełny raport. W moim przypadku sprawa była dość prosta, ponieważ samochód okazał się być taki jak w opisie aukcji – nic poważnego mu nie dolegało. Miał sprawdzoną historię itd. Natomiast po kilkutygodniowym wyszły dokładnie 4 rzeczy, które nie zostały zauważone podczas oględzin: stukające jarzma hamulcowe tylne (bardzo mocno np. podczas jazdy po bruku), manipulacji przy drzwiach (były odkręcane, dodatkowo jakaś śruba wpadła do progu), uszkodzona pokrywa podłokietnika prawego (zepsuty zawias) oraz uszkodzony uchwyt otwierający podłogę w bagażniku.

Mirek
04.10.2018

Polecam w 100% Kontrola wykonana fachowo, profesjonalnie a opinia bardzo rzetelna. Okazało się, że „perełka” sprzedającego nie jest godna zakupu. Byliśmy prawie zdecydowani na kupno ale ze wzgledu na odległość zleciliśy kontrole firmie Motocontroler i nie żałujemy. Skorzystamy jeszcze na pewno z usług 🙂 Dziękujemy

Katarzyna
02.10.2018

autko kupione sprawuje sie doskonale vw phaeton kupiony w plocku ,,,,pozdrawiam i na pewno jeszcze skorzystam z uslug firmy,,,

Norbert
02.10.2018

Jeśli chodzi o raporty dotyczące samochodów to są one bardzo profesjonalne i rzetelne. Taką też ocenę wystawiłem państwu najwyższą).

Klient
29.09.2018

Najlepszą opinią na temat firmy MotoControler jest fakt, że od kilku dni jeżdżę nowym samochodem. Dzięki szczegółowemu sprawozdaniu z oględzin udało się auto kupić szybko i sprawnie. Nic co zastałem u sprzedawcy mnie nie zaskoczyło. Wiedziałem o drobnych mankamentach samochodu, ale też o wyposażeniu i funkcjonalności. Poleciłem już Państwa usługi znajomemu, który planuje zakup samochodu.

Krzysztof
28.09.2018

Dziękuję za sprawną i szczegółową inspekcję auta. Niestety raczej to nie kupię. Pozdrawiam bj

BJ
22.09.2018

Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług które firma oferuje. Przeprowadzone oględziny zostały zrobione jak dla Nas bardzo sprawnie i precyzyjnie a raport bardzo szczegółowy. Z rozmowy z ekspertem równiez również jesteśmy zadowoleni. Bez wątpienia bedziemy korzystać z kolejnych usług. Wszystko co potrzebne zostało sprawdzone a my dzięki temu dokładnie wiemy jakim samochodem mamy do czynienia oraz zaoszczędzony Nasz czas na podróże po Polsce.

Arkadiusz
21.09.2018

Bardzo dziekuje za szczegolowy raport…Pozdrawiam

Klient
15.09.2018

Profesjonalnie wykonana usługa,polecam i na pewno jeszcze skorzystam:)

Tomasz J.
12.09.2018

Dziękuję, super załatwienie zlecenia – mogłem zakupić samochód po wypadku i szkodzie całkowitej, dzięki Wam uniknąłem takiego zakupu.

Bartek Ch.
06.09.2018

Gorąco polecam usługi motocontroler. Bardzo szczegółowe informacje na temat samochodu z rąk fachowców z prawdziwego zdarzenia. Z pewnością ich raporty to inwestycja.

Marcin
16.08.2018

Firma motocontroler przeprowadziła dla nas dwie inspekcje.Jesteśmy z mężem bardzo zadowolni z zamówionych usług.W pierwszym przypadku panowie z motocontroler uchronili nas przed kupnem „pięknego ,młodego GRATA” Sprzedawca co prawda przyznał,że auto po niewielkim wypadku.Natomiast dokładna inspekcja przeprowadzona przez firmę ujawniła szkodę całkowitą na 50 tys.euro ) ,oraz okazało się ,że auto jest poskładane z różnych używanych części ,niewiele elmentów było wogóle z tego samochodu.Kupno tego na pozór ślicznego samochodu byłoby dla nas ogromna wtopą. Druga inspekcja zakończyła się szczęśliwym zakupem samochodu.Panowie ujawnili w inspekcji pewne wady ,ale takie które są akceptowalne.Wady te pozwoliły nam z kolei na negocjację ceny. Jeśli kiedyś będziemy mieli potrzebę zakupu używanego auta to już tylko z MOTOCONTROLER.Polecamy !!!

Marzena
09.08.2018

Z czystym sumieniem polecam. Raport bardzo dokładny i sumienny. Wszystko przebiegło szybko i profesjonalnie. Pozdrawiam, Jacek

Jacek
09.08.2018

Raport szybko i co najważniejsze rzeczowo sporządzony ,rozmowa z rzeczoznawcą miła i konkretna , firma godna polecenia poz Łukasz.

Łukasz
18.07.2018

Dzięki za rzetelny i bardzo dobrze wykonany raport, który uchronił mnie przed kupnem auta w opłakanym stanie. Jeszcze na pewno skorzystam z waszej usługi. Jak najbardziej firma godna zaufania szybki kontakt bardzo dobra obsługa klienta DZIĘKI

Jacek
15.07.2018

Bardzo solidna firma, raport wykonany zgodnie z zamówieniem. Bardzo wiele przydatnych informacji, zdjęć i opisy pomocne do podjęcia decyzji. W moim przypadku przysłana opinia była bardzo przydatna i uratowała mi kilka tys. złotych. Takich handlarzy, u których dokonywany był przegląd powinno z mocy prawa zamykać i pozbawiać majątku. Polecam usługi wykonywane przez tą firmę.

Antoni
28.06.2018

Dziękuję ekspertowi za sprawdzenie Forda s-maxa. W ogłoszeniu super auto idealne, mało tego napisane że jedyne takie w Polsce. Rzeczywistość a raczej ekspert zweryfikował ten opis. Auto tragedia… Po wypadku a może dwóch, w strasznym stanie technicznym. Dziękuję za uchronienie mnie przed takim bublem!!!

Klient
14.06.2018

Kupiłem Maxi i to był strzał w dziesiątkę bo kupiłem auto za pierwszym razem. Ciekawe uczucie jak jedziesz wiedząc co zastaniesz na miejscu. Polecam

Rafał
05.06.2018

Jestem bardzo zadowolony z jakości wykonanych usług, jak również z błyskawicznej realizacji. Szczerze polecam!!

Klient
15.05.2018

Raport jest po prostu zrobiony profesjonalnie. Sprzedający do którego był wysłany expert, powiedział, ze jeszcze z takim profesjonalizmem w sprawdzaniu auta się nie spotkał

Marcin Ch
22.04.2018

Gorąco polecam,oględziny eksperta uchroniły przed kupnem totalnego szrota, raport jak najbardziej obrazuje wszystko co związane z autem.

Klient
10.04.2018

Jestem na prawdę pozytywnie zaskoczony szybkością i fachowością usługi. Raport zrobiony profesjonalnie, duża ilość zdjęć, rozmowa z rzeczoznawcą zaraz po oględzinach samochodu, dzięki której wiedziałem, co i jak z interesującym mnie egzemplarzem 100% BIG POZYTYW 🙂

Sebastian
07.04.2018

Profesjonalny opis polecam

Dariusz
06.04.2018

Raport samochodu satysfakcjonujący, wart swej ceny przy sprawdzeniu samochodu 300-400km od miejsca zamieszkania. Jedynie oczekiwałbym na przyszłość szybszego działania. 🙂

Piotr
03.04.2018

Palecam. Profesjonalnie przygotowany raport. Dzięki opinii eksperta uniknąłem zakupu złomu.

Dawid
02.04.2018

Raport wykonany naprawde bardzo rzetelnie. Szczegoly opisane w sposob dokladny, otwieraja oczy i pozwalaja ustosunkowac sie do okreslonego samochodu. Dziekuje bardzo za podpowiedz.

Jarosław
25.03.2018

Bardzo dziękuję zespołowi MotoControler za pomoc !!! Raport końcowy to bardzo staranna analiza, zawierająca między innymi 180 zdjęć dokumentujących newralgiczne miejsca pojazdu. Praca wykonana przez Waszego Rzeczoznawcę pozwoliła ostudzić moje emocje związane z zakupem wybranego pojazdu. Okazało się, że auto deklarowane przez sprzedawcę jako całkowicie pewne i bez kolizyjnej przeszłości, było tłuczone z różnych stron i do tego fatalnie naprawione, czego nie można stwierdzić na podstawie zdjęć zamieszczonych w internecie. Jeszcze raz dziękuję i z całą pewnością przy poszukiwaniu następnego pojazdu skorzystam z Waszych usług. Ryszard

Ryszard
17.03.2018

Pełen profesjonalizm, dokładność w najdrobniejszych szczegółach , krótki termin. Polecam wszystkim a pewnie i ja jeszcze skorzystam . Autko zakupiłam jestem zadowolona..

Danuta
08.03.2018

POLECAM.BARDZO PRZYDATNA OPINIA FACHOWCA. JESTEM ZADOWOLONY. POLECAM.

Dariusz
21.02.2018

Zdecydowanie polecam. Bezproblemowy kontakt, miła obsługa i pełen profesjonalizm.

Klient
16.02.2018

Super sprawa. Polecam!!!

Grażyna
15.02.2018

Bardzo fajna firma. Szybko, sprawnie, bez zbędnej zwłoki. Jak najbardziej polecam

Marika
13.02.2018

Super raport , świetnie wszystko wyszczególnione, jak najbardziej polecam!

Adrian
04.02.2018

Szczerze polecam te kontrole. Sprzedawca nawet nie zająknął się o jakiejkolwiek stłuczce, a dzięki fachowej ekspertyzie okazało się, że samochód był reanimowany. Tak więc polecam, niewiele brakowało a ponad 20 tysięcy byłoby utopione bezpowrotnie…

Michał
03.02.2018

Świetna robota. Okazało się, że samochód, który niby miałbyć bez skazy i żadnego wkładu finansowego okazał wrakiem i autem do konkretnej naprawy. Jeszcze raz dziękuje bardzo za pomoc. Polecam !!!!!!

Sebastian
25.01.2018

Jestem zadowolony z wykonanej usługi, trochę długo musiałem czekać jednak było warto. Raport OK kilka rzeczy jednak nie zgadzało się ze stanem faktycznym ale to nieistotne szczegóły. Samochód śmiga aż miło.

Paweł
18.01.2018

Firma godna polecenia, sprawnie i solidnie

Jola
05.01.2018

Polecam tą firmę,przed zakupem jakiegokolwiek samochodu,dokładny i rzetelny raport na temat auta – wiem co kupuję.

Grzegorz
05.01.2018

Jak najbardziej polecam

Klient
03.01.2018

Świetny raport, dokładny opis oględzin oraz bogaty zbiór zdjęć wysokiej jakości. Zdecydowanie polecam.

Klient
28.12.2017

Jestem w szoku tak błyskawicznej i profesjonalnej obsługi! Słyszałem wiele pochwal o tej firmie, ale to co mnie spotkało przerosło moje oczekiwania 🙂 Ekspert był na miejscu oględzin do 2godz po mojej wpłacie, a raport dostałem ok 10h po wizycie! Polecam z czystym sumieniem i na pewno skorzystam jeszcze z usług 😉

Damian
18.12.2017

Zleciłem wyszukanie auta i polecam wszystkim, którzy są już zmęczeni szukaniem samemu. Ekspert z motocontrolera znalazł mi kilka samochodów a ja wybierałem do których pojedzie na oględziny. Trafili za pierwszym razem w dobre samochody!! Auto kupiłem i jestem zadowolony. Polecam wszystkim wyszukanie.

Jarek
14.12.2017

Bardzo szybka i profesjonalna diagnoza. Auta nie zakupiłem dzięki szczegółowemu raportowi i rozmowie z profesjonalnym przedstawicielem firmy. Nie omieszkam dalej szukać i skorzystać z usług. Pozdrawiam i polecam tą firmę jeśli chcecie mieć pewność czy samochód jest godny zakupu.

Klient
23.11.2017

Szybka i profesjonalna usługa. Firma godna polecenia.

Ryszard
07.11.2017

polecam polecam polecam po raporcie wszystko jest jasne

Klient
04.11.2017

Bardzo rzetelna opinia eksperta, bardzo szybko dostałem raport o pojeździe, naprawdę firma godna polecenia

Brak podpisu
29.10.2017

jestem zadowolony z usługi chociaż został taki mały nie smaczek. Skóra na kierownicy jest trochę przytarta a w raporcie nie ma wzmianki nawet o czymś takim. Tylko że wszystko ok, bez przetarć itd. A w przykładowym raporcie nawet opisaliście plamkę wielkości paznokcia… musiałem ze zdjęć się wpatrywać i poprosić o dokładniejsze zdjęcia sprzedającego Dziękuję i pozdrawiam

Klient
15.10.2017

Profesjonalna kontrola samochodu, rzetelny opis samochodu. Firma warta polecenia!

Radosław S.
10.10.2017

Ekspertyza wykonana szybko i rzetelnie. Sam dokonywałbym zakupu kierując się własnym okiem i emocjami. Eksperci wykonali to na „zimno”. Dziękuję zaoszczędziłem pieniądze.

Andrzej J
05.10.2017

ocena samochodu warta ceny, bardzo dobrze przygotowana dzięki

Klient
03.10.2017

Już prawie jechaliśmy z żoną po samochód jednak raport jaki otrzymałem powstrzymał mnie.

Sławomir M.
26.09.2017

No cóż Drodzy Państwo! Usługa wykonana superszybko i nadzwyczaj solidnie. Uratowaliście moje 30 tysięcy złotych. Na pewno skorzystam wkrótce z Waszych usług. Polecę też każdemu kupującemu auto Wasze usługi. Pozdrawiam. Uratowany klient.

Janusz C.
25.09.2017

polecam wszystkim profesjonalizm w 100% znalazłem samochód taki jak chciałem i w stanie takim jak chciałem na pewno nie są to wyrzucone pieniądze .

Klient
14.09.2017

Firma jak najbardziej godna polecenia! Złożyłem zamówienie na pakiet maxi, dzień później dostałem maila, że przydzielili Eksperta do mojego zgłoszenia, w tym samym dniu uprzejmy, młody i konkretny Pan udał się na oględziny samochodu, po oględzinach zadzwonił do mnie, że samochód musiał mieć nie jedną romantyczną kolacje z blacharzem, dodając do tego ogólny kiepski stan auta. Generalnie zaoszczędziłem pieniądze na przejazd, sporo czasu i jeszcze więcej nerwów, a przecież auto „nie wymagało wkładu finansowego”. Firma godna polecenia! Pozdrawiam!

Rafał S.
08.09.2017

BMW e90 330i 2005, jestem bardzo zadowolony, firma sprawdziła auto szybko i szczegółowo. nie mam żadnych zastrzeżeń co do tej firmy. Polecam również skorzystać z pakietu gdzie ekspert dzwoni do klienta bo można dowiedzieć się co tam z autkiem przed raportem i przede wszystkim dopytać co chcemy 🙂 polecam bardzo fajna firma 🙂

Patryk S.
16.08.2017

Audi A6 C6 ekspertyza – polecam szybko i na temat. Zaoszczędzony czas na wyjazd który okazał by się czasem straconym. Na foto wszystko pięknie wygląda, a przez tel jeszcze lepiej. Ekspertyza pokazała, że to złom.

Jacek D.
23.07.2017

Polecam sprawdzenie samochodu z ekspertami bo otwierają oczy na samochody jakie są oferowane na portalach. Zamówiłem dwa raporty i w obu przypadkach ekspert znalazł rzeczy o których „zapomniał” powiedzieć sprzedawca. Za każdym razem zamawiałem opcję z kontaktem telefonicznym z ekspertem i to polecam bo poza raportem zawsze można dopytać o co się chce. Eksperci są pomocni i znają się na samochodach jak mało kto. Polecam.

Adrian
11.07.2017

Po tym jak kiedyś kupiłam samochód sama zaufałam handlarzowi) miałam bardzo dużo kosztów po zakupie. Tym razem skorzystałam z pomocy rzeczoznawców z motocontrolera i pierwszy sprawdzany samochód okazał się po dużym wypadku. Zamówiłam sprawdzenie następnego auta i tym razem był trafiony. Autem jeżdżę od 2 tygodni i był to naprawdę udany zakup !!

Renata Kraków
20.06.2017

Usługa została zrealizowana rzetelnie, czytając raport widać że oględziny wykonywał ekspert, który zna się na rzeczy. Samochód kupiłem i wszystko jest tak jak w raporcie. Polecam motocontroler.

Paweł
14.05.2017

Jestem zadowolony. Zamawiałem eksperta trzy razy w ciągu tygodnia, do obejrzenia trzech aut. Za każdym razem dostawałem szczegółowy raport. Ostatnie oglądane auto kupiłem i sprzedający mówił, że był zaskoczony dokładnością przysłanego przeze mnie eksperta. Wspominał, że spędzili nad tym autem koło trzech godzin. Sporo zdjęć, rzeczoznawca zagląda wszędzie, po oględzinach można porozmawiać przez telefon. Usługa jak najbardziej warta polecenia.

Mateusz
11.05.2017

Raport wykonany praktycznie natychmastowo, czekałem ok 10godz na gotowy juz raport. Ceny bardzo konkurencyjne, taniej nie znalazłem, oraz nie pobieraja opłaty za dojazd. Raport bardzo szczegółowy. Polecam!

Zadowolony Klient
22.04.2017

Ekspertyza wykonana bardzo skrupulatnie, fachowo w ciągu 24 godzin od momentu złożenia zamówienia. Pomogła mi podjąć właściwą decyzję dotyczącą zakupu pojazdu. Dziękuję serdecznie.

Rafał
12.04.2017

Po umówieniu się ze sprzedającym auta dostałem raport tego samego dnia. Bardzo szybko i profesjonalnie, polecam bardzo:) Niestety Lexus wymarzony okazał się złomem. Na pewno skorzystam jeszcze z tej firmy.

Klient
03.04.2017

Z oferty skorzystałem trzykrotnie w trakcie poszukiwania samochodu, jestem zadowolony z otrzymanych raportów i z dokładności przeprowadzonych inspekcji. Polecam wszystkim usługi oferowane przez tą Firmę w przyszłości na pewno skorzystam z ich pomocy.

Klient
30.03.2017

Raport otrzymałem po niecałych 13 godzinach! Wygląda na przeprowadzony rzetelnie, otrzymałem 113 zdjęć, niektóre bardzo szczegółowe. Opinie eksperta uzasadnione. POLECAM

Klient
24.03.2017

Super sprawa, fachowy raport- polecam

Rafał
21.03.2017

Nie ukrywam, że szukałem konkretnego modelu auta. Zlecałem aż trzy razy oględziny pojazdów by w końcu trafić na zgodne z opisem auto. Pierwszy opis samochodu znacznie mijał się z prawdą. Okazałao się, że miał „nie mały” wypadek. Co do samej obsługi: błyskawiczny kontakt w odpowiedzi na pytania; Profesjonalne i rzetelnie przygotowane raporty. Myślę, że strata nawet kilkuset zł jest warta tego by kupić finalnie zbadany samochód.

Marcin
17.03.2017

Bardzo polecam wszystkim!! Jestem pod wielkim wrażeniem. Pierwszy raz korzystałam z takiej usługi i jestem mile zaskoczona. Profesjonalna ekspertyza uchroniła mnie od zakupu samochodu bardzo różniącego sie stanem faktycznym a podanym w ogłoszeniu. Jeśli szukacie samochodu warto zlecić im ekspertyzę. Dziękuję i w 100% polecam !!!

Beata
16.03.2017

Bardzo dobry raport. Pomógł mi przy podjęciu decyzji o zakupie samochodu. Polecam

Adam
15.03.2017

Jestem pozytywnie zaskoczony. Raport fachowy. Zdjęcia w bardzo dobrej jakości. Opinia eksperta profesjonalna i obiektywna.

Patryk
14.03.2017

Ekspertyza została wykonana z należytą dokładnoscią. Brak jakichkolwiek zastrzeżen. Sprawnie i dokładnie. Polecam firmę motoconroller.

Przemysław
13.03.2017

Ekspercka opinia o samochodzie wykonana została z niebywałą dokładnością i znajomością realiów .Jestem usatysfakcjonowany wykonaną opinią i życzę firmie i jej pracownikom jaknajwiększej ilości klientów oraz sukcesów finansowych.Z uszanowaniem – Andrzej Gdańsk

Andrzej
11.03.2017

Super raport, bardzo szczegółowy. Dzięki niemu nie wcisnąłem się na tak zwaną „minę”

Marcin
04.03.2017

Pełna profeska. Na pewno z usługi Motocontrolera skorzystam jeszcze nie raz , ponieważ pierwsze auto okazało się spalone. Tak więc poszukiwania trwają.

Łukasz
03.03.2017

Dziękuję bardzo za pomoc w zakupie auta. Samochód świetnie się sprawuje. Jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim. Usługi konkretne, szybkie i w konkurencyjnych cenach!

Agnieszka
22.02.2017

Skorzystałem z Eksperta i jestem mega zadowolony ! Choć samochód nie spełnił moich oczekiwań . Wasza firma to zrobiła ;)) Polecam !!!

Michał
14.02.2017

Jestem pod dużym wrażeniem. Bardzo profesjonalnie. Dziękuje.

PP
31.01.2017

Dziekuje Państwu za bardzo dobry raport. Dzięki wam jesteśmy 40 000,00 PLN do przodu. Dzieki wielkie. Pozdrawiam i na pewno skorzystam z waszych usług.

Tomasz
10.01.2017

Raport szczegółowy, wart swojej ceny. Zaważył na podjętej przeze mnie decyzji.

Jerzy
15.12.2016

Bardzo dziękuje za wyczerpujący raport stanu pojazdu oraz doradztwo.

Wojciech Z
10.12.2016

Dziękuję Państwu za solidnie wykonaną pracę,rzeczowe podejście do sprawy.Na podstawie dokonanego, przez „Mobilnego Eksperta”,przeglądu technicznego pojazdu,podjąłem, jedynie słuszną , decyzję. Å»yczę w nadchodzącym Nowym 2017 Roku, wielu zadowolonych klientów, którzy to dzięki Państwa doradztwu będą mogli dokonywać trafnych zakupów.

Robert T
09.12.2016

wszystko profesjonalnie i szybko. juz dwa razy korzystalem i dwa razy zaoszczedzilem duzo pieniedzy, czasu i nerwow ktore stracilbym jadac ogladac te zlomy przez pol polski.

Łukasz D
28.11.2016

bardzo dziękuję za wysłanie raportu, już po obejrzeniu samych zdjęć które Państwo udostępnili odechciało się mi tego auta

Karol
10.11.2016

Zrzetelna i fachowa opinia – polecam

Michał V
14.10.2016

Na początku nie wiedziałem co myśleć, bo ekspert umawiał sie trzykrotnie ze sprzedawca, który za każdym razem zmieniał termin własciciel samochodu przez telefon brzmiał bardzo wiarygodnie). Gdy w końcu doszło do oględzin ekspert zadzwonił do mnie i powiedział żebym sobie odpuścił tę kupę złomu. W raporcie znalazłem informacje po których jeży się włos na głowie tylko jeden element nie był malowany a połowa samochodu została utworzona ze szpachli). Podsumowując dziękuję za ustrzeżenie przed zakupem złomu. Jeśli ktoś planuje jechać ogladać samochód na drugą stronę polski bo wydaje mu się, że sprzedawca na pewno mówi prawdę powinien skorzystać z tej firmy i jechać dopiero gdy zobaczy opinię w raporcie. Dziękuję i pozdrawiam.

Rafał B
05.10.2016

Dzieki tej firmie kupiłem samochód bez ryzyka i nerwów. Wybrałem pakiet MAXI i dostałem pełny opis samochodu i 135 szczegółowych zdjęć. Usługa profesjonalna, dobry kontakt, uprzejma obsługa. Polecam.

Jakub
22.09.2016

Raport pomocny i w pełni profesjonalny. Brakuje tylko ustosunkowania się do pytań zgłoszonych w uwagach – np. dotyczących stanu / obecności filtra DPF, historii serwisowej silnika tego tylko się domyślam z informacji o braku takowej) czy też wniosków nt. przesłanek ewentualnego zalania zapachy). Warto również uzupełnić opinię, o ile jest negatywna, o opinię że miejsce samochodu jest tylko na szrocie co może uchronić polskie drogi przed złomem) lub przynajmniej nadaje się do użytkowania, lecz nie jest wart swojej ceny. W każdym razie – polecam.

Jerzy H
02.09.2016

Samochód który wysłałem okazał się niewypałem więc dobrze że go nie kupiłem. Odnośnie raportu, istotne jest że pomiary lakieru podane w raporcie potwierdzają idealnie zdjęcia rozbitego samochodu jakie dostałem w raporcie VIN. Auta nie kupię i mimo to jest zadowolenie. Polecam.

Robert
21.08.2016

Witam, piszę tę opinię pół roku po zakupie samochodu kupiony jako trzeci sprawdzany bo wcześniejsze były powypadkowe mimo zapewnień sprzedawców). Jestem bardzo zadowolony z samochodu, informacje z raportu potwierdził mi mechanik auto idealnie sie sprawuje. Dziękuję za pomoc w kupnie. Polecam was znajomym. Dziękuje.

Wojtek Z
20.08.2016

Super sprawa, polecam wszystkim co nie wiedzą jak kupić samochód spośród ofert handlarzy naciągaczy.

Marek
07.08.2016

Polecam tą firmę do sprawdzania samochodów przed kupnem. Raport zawiera dużo informacji i pomaga podjąć decyzję. Polecam też kontakt z ekspertem przez telefon bo dzięki takiej rozmowie dowiedziałam się duzo więcej niż z samego raportu. Pozdrawiam i życze powodzenia.

zadowolona klientka
22.07.2016

Normalnie nie mam czasu na jezdzenie za autem po kilkaset km 😉 po dwóch kontrolach mam dobry samochod i to jest super! Dzieki Panowie!!!

Piotr
25.06.2016

Fajna usługa będę polecać.

Janek
18.05.2016

Dziękuję za profesjonalną obsługę. Raport świetny i na czas. Co najważniejsze dzięki waszej usłudze wreszcie skończył się ten koszmar z szukaniem dobrego samochodu na własną rękę… Będą polecenia !!

Wojciech M
14.05.2016

Rewelacja!! Usluga na najwyzszym poziomie. Kazdy, kto chce kupic auto powinien skorzystac. Bardzo szybka realizacja, profesjonalny raport. Zaoszczedziło mi to czasu i pieniedzy. Dowiedziałam sie, ze auto nie jest w takim super stanie jak twierdził sprzedajacy. Polecam wszystkim i z pewnoscia zamawiam kolejny raport 🙂 Pozdrawiam Wszystkich ekspertow…pracujcie dalej dla nas 🙂

Magdalena
21.04.2016

Raport sporzadzony bardzo profesjonalnie i rzeczowo. Odnalezione wszystkie slabe/mocne punkty samochodu. Kontakt z ekspertem na koniec ogledzin jest bardzo przydatny swoja droga ekspert byl bardzo uprzejmy i odpowiadal cierpliwie na wszystkie pytania). Polecam.

Mateusz
10.03.2016

Bardzo dobry kontakt. Wszystkie usługi zrealizowane zgodnie z zamówieniem. Polecam pakiet z kontaktem po oględzinach, od razu można dopytać rzeczoznawcę o interesujący nas pojazd. Zachęcam do korzystania.

Łukasz
05.03.2016

Z początku miałem obawy przed zakupem usługi od firmy motocontroler i podszedłem do tego ze sporym zapasem. Firma okazała się być bardzo rzetelna, fachowi mi doradzili i udało mi się uniknąć zakupu bubla, a nie samochodu. Bardzo polecam!

Stanisław
29.02.2016

Bardzo szybka i dokładna ocena. Zamiast jeździć setki kilometrów otrzymalem fachowe potwierdzenie czy informacja od wlaściciela auta jest w miarę prawdziwa.

L.
18.02.2016

Jestem b. zadowolony z raportu, odkryto wiele usterek ,których sam bym nigdy nie znalazł. Bardzo polecam ta firmę. Kożystam z jej usług juz kilkakrotnie, i zawsze zadowolenie.

Zbigniew
16.02.2016

witam. jestem bardzo zadowolony, ze zdecydowałem się na skorzystanie z usług tej firmy. raport wydaje mi się rzetelny i dokładny bardzo mi pomógł w podjęciu decyzji. POLECAM.

Marcin
09.02.2016

Znalazłem na OtoMoto wymarzony samochód w Sopocie mieszkam W Gliwicach). Zdecydowałem się skorzystać z usługi firmy Motocontroler. Inspekcja przebiegała dwuetapowo. Najpierw sprawdzenie formalne VIN itp a następnie wizyta specjalisty w celu bezpośredniej kontroli samochodu. Pierwszy etap przebiegł pozytywnie, ale przy drugim zaczęły się schody. Jak tylko specjalista spróbował umówić się na wizytę salon samochodowy tej marki) to nagle , pomimo wcześniejszej rezerwacji samochodu przeze mnie, oferta została wycofana ze sprzedaży. od razu zapaliło mi się czerwone światełko. Było oczywiste, że zrezygnowałem z zakupu tego samochodu. Znalazłem następny samochód i w ramach tego samego zlecenia została dokonana inspekcja wybranego samochodu, Od końca stycznia jestem szczęśliwym posiadaczem samochodu. Koszt całej operacji jest praktycznie pomijalny przy zakupie samochodu zważywszy, że mogło się to skończyć zakupem trefnego samochodu.

Andrzej
08.02.2016

Razem z żoną jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi jak równiez z usługi complex test, która była szybko wykonan i bardzo, ale to bardzo profesjonalnie. Wszystko opisane szczegółowo i profesjonalnie- uchroniło to nas od zakupu auta, skarbonki. Obcnie zamówilismy kolejną usługę na kolejne auto. Pozdrawiam.

Łukasz
04.02.2016

Profesjonalny raport i profesjonalna szybka obsługa polecam wszystkim

Adam
31.01.2016

Dziękuje za szybką inspekcje. Jak dla mnie bardzo dobrze wydane pieniądze. Auto było oddalone o 400 km więc w cenie paliwa mam wycenę. Polecam wszystkim.

Michał
30.01.2016

Hej! Super sprawa, polecamy wszystkim, samo uświadomienie sprzedającego o takiej formie sprawdzenia auta, stawia go lekko do pionu! Nam udało sie kupić przyzwoity samochód, raport bardzo obszerny, rzetelny z krótką acz treściwą konkluzją. W naszym przypadku auto dobre a więc nie było problemu z końcowymi oględzinami i zakupem. Bardzo dziękujemy inspektorowi, który wysyłał raport „po nocy” byleby zdążyć. Jeszcze raz polecamy wszystkim te usługi.

Mortas
21.01.2016

Pierwszy raz korzystałem z tego typu usługi i jestem zadowolony 🙂 gorąco polecam! Prosty i czytelny raport, prawdopodobnie jeszcze dziś wybiorę się po zakup auta, pozdrawiam 🙂

Adam
16.01.2016

Szybka i fachowa obsługa bardzo polecam. Wszystkim swoim znajomym już poleciłem. Uchronili mnie przed stratą czasu przejechanych na darmo kilometrów,a co najważniejsze stratą pieniędzy.Z dwóch wybranych aut dzięki tej firmie nie kupiłem żadnego.

Jurek
14.01.2016

Bardzo dokładny raport, jest zrozumiały nawet dla laika. Na początku troche żal mi było wydać pieniądze na sprawdzenia auta, ale teraz naprawdę nie żałuje. Samochód niestety okazał się po powaznej naprawie blacharskiej. Tyle samo wydałbym na dojazd i spowrotem, straconego czasu nie licząc. Bardzo polecam zlecanie takich kontroli przed zakupem auta. Nie ma to jak chłodne podejście profesjonalisty do tematu. Bardzo dziękuje za raport, dzięki niemu ustrzegłem sie „miny”.

Andrzej
31.12.2015

Raport bardzo wyczerpujący :). Å»yczę pomyślnego Nowego Roku.

Michał
14.12.2015

Bardzo profesjonalne podejście, uchroniono mnie od zakupu bubla.

Paweł
05.12.2015

Moja opinia wyrażać może się tylko w dwóch słowach-absolutny profesjonalizm! Dziękuję za pomoc i za uniknięcie zakupu auta, które miało byc delikatnie lakierowane, a okazało sie, że auto jest po poważnej naprawie blacharskiej. Polecam wszystkim!

Paweł
01.12.2015

Szybka realizacja, profesjonalny raport, polecam.

Radek S
26.11.2015

Bardzo szybki, rzeczowy, fachowy raport – pełna dokumentacja zdjęciowa i opisowa. Polecam każdemu przed zakupem!

Maciek
20.11.2015

Wielkie dzięki za profesjonalną ocenę. Dzięki wam ustrzegłem się poważnego błędu. Szukam dalej 🙂

Jerzy
11.11.2015

Dziekuje za super raport.Napewno bede was polecac☺Pozdrawiam Agnieszka

Agnieszka B
06.11.2015

Cieszę się, że skorzystałam z usług Motocontrolera. Dzięki Państwu oszczędziłam sobie podróży ponad 600km w jedną stronę, tylko po to aby okazało się że samochód nie jest warty rozważenia.. Niektórych rzeczy, nawet po przyjeździe na miejsce nie byłabym w stanie sama sprawdzić, dlatego cieszę się że są takie firmy jak Wy 🙂 Wszystkim polecam w 100%!

Małgorzata
28.10.2015

Dziękuję bardzo za sprawdzenie dwóch samochodów. Ten drugi jest świetny! Dzięki Wam kupiłem samochód z którego jestem bardzo zadowolony.

Kamil
28.10.2015

W dniu dzisiejszym otrzymałem raport dotyczący zamochodu, który miałem zakupić. Dzięki naprawdę profesjonalnemu raportu o stanie technicznym auta i jego historii uniknałem zakupu wysłużonego i powierzchownie wypacykowanego samochodu. Polecam gorąco wszystkim zainteresowanym fachowców z motocontrolera.

Tadeusz
25.10.2015

Dziękuję za bardzo dobrą opinię

Jacek
24.10.2015

Raport Motocontrolera bardzo szczegolowy polecam wszystkim .Autko kupilem .

Grzegorz
20.10.2015

Bardzo dziękuję zespołowi MOTOCONTROLER za dokładny raport z oględzin samochodu. O mały włos nie naciąłem się na bezsensowny wydatek bez mała 20 tys. zł…

Rafał
12.10.2015

Polecam usługę Motocontrolera,i bardzo dziękuje za sprawdzenie auta, które miało być idealne a okazało się kompletnym złomem

Dariusz
07.10.2015

może czas 24h na uzyskanie pełnego raporu troszeczkę się wydłużył ale było warto. dzięki raportowi dowiedziałem się o aucie więcej niż pojechałbym na miejsce z zaprzyjaźnionym mechanikiem ponado samochód miał mieć pochodzenie krajowe a pochodził z importu. polecam.

Krzysztof
24.08.2015

Zdecydowanie polecam firmę MOTOCONTROLER, dzięki niej dowiedziałem się że przebieg 120 tyś km w ogłoszeniu na 100% prawdziwy okazał się nieprawdą. Samochód miał przejechane ponad 205 tyś km jeszcze we francuskim komisie ! Samochodu nie kupiłem a nie musiałem jechać 400 km żeby go oglądać ! dzięki 🙂

Mateusz
21.08.2015

Polecam usługi tej firmy,dzieki tej firmie zaoszczędziłem czas i pieniądze które musiał bym wydać na naprawę.W dzisiejszych czasach kupno samochody tylko przez takie usługi daje gwarancję kupienia dobrego samochodu a nie złomu.

ŁUKASZ
12.08.2015

Dobry kontakt, szybka i fachowa obsługa. Dzieki

Jeremi M
28.07.2015

Jestem bardzo zadowolona dzięki przeprowadzonej kontroli dzięki wam nie kupiłam złomu.Pozdrawiam 🙂

Agnieszka
22.07.2015

Pełny raport w 1 dzień !!!! Jestem pod wrażeniem. Bardzo dziękuję. Teraz chętnie zadzwonię do właściciela i zadatkuję samochód 🙂

Przemek M
20.07.2015

Weryfikacja dokanana przez Firmę – rzetalnie i szybko. Mogłam podjąć decyzję w kwestii zakupu samochodu opierając się na przygotowanym materiale. Oszczędziło mi to czas oraz prawdopodobnie w przyszłości wydane dodatkowe pieniądze. Super sprawa, że jest taka możliwość. Polecam swoim znajomy i z pewnościa będe korzystała przy kolejnej decyzji zakupu samochodu.

BEATA PK
25.06.2015

To absolutnie niezbędne – istnienie takiej firmy. Zaoszczędziliście mi 800km, mnóstwo stresu i nerwów. Teraz wiem, że jak sprawdzać auta, to właśnie z Wami!

Karol M.
19.06.2015

To są prawdziwi fachowcy, dzięki chłopaki za pomoc sprawdzenia auta!

Anna
11.06.2015

Zaoszczędziliście mi 700 km drogi – samochód nie był tego wart, a opisywany jako 100% bezwypadkowy. Dzięki za rzetelną opinię!

HŁ.
03.06.2015

Bez was nigdy nie kupiłabym samochodu.. same złomy. Taka pomoc jest jakby stworzona dla kobiet 😉 Dziekuje.

Beata
22.05.2015

Dzięki za pomoc w kupieniu samochodu. Wysłałem do was kolegę który teraz jest na kupnie. Pozdrawiam.

Marek
21.05.2015

Raport terminowy, dobra obsługa wszystko w 100% polecam.

Jakub Jabłoński
12.05.2015

Dziękuję za kontrolę pojazdu. Dzięki waszej usłudze zaoszczędziłem sporo pieniędzy na dojazdach z mechanikiem i czasu.

Karol K
07.05.2015

Cieszę się, że znalazłem ofertę motocontrolera, dzięki wam znalazłem w końcu dobrą furę 😉 Polecam sprawdzenie samochodu przed zakupem w tej firmie.

Daniel
04.05.2015

Szukałem dobrego samochodu od ośmiu miesięcy i wiem najlepiej, że na większość nie chce się nawet patrzeć. Trzy sprawdzenia i mam ten którego szukałem. Już nigdy nie będę szukał samochodu bez Was.

Kuba
19.04.2015

Profesjonalna pomoc w kupnie samochodu, samo to ze musielismy obejrzec 4 pojazdy swiadczy o tym ze jestescie potrzebni. Super jest to że tak naprawde za wasza obsługe zapłacil sprzedajacy – polecam usługe negocjowania cen przez profesjonalistow 😉

Ewelina P
13.04.2015

Fajnie że jest taka usługa. Sprawdzenie samochodu pełna profeska.

Marek Stachowicz
31.03.2015

Po tym co dzięki Wam odkryłam już nigdy sama nie wezmę się za kupowanie auta. Super zachwalony a tak naprawdę rozbitek wciskany przez handlarza. Co ja bym kupiła – brak słów. Pozdrawiam i polecę znajomym.

Emilia
20.03.2015

Dziękuję za pomoc, oszczędziłem dużo czasu nerwów i pieniędzy. Pozdrawiam.

Wojciech
12.03.2015

Analizy są dokładne i można oprzeć się na nich przy zakupie samochodu – Polecam

A
03.03.2015

Dziękuję za pomoc, oszczędziłem dużo czasu nerwów i pieniędzy. Pozdrawiam.

Wojciech
27.02.2015

Fajna usluga szczegolnie chce podziekowac panu Tomkowi za rzetelny raport!!

Oliwia S.
24.02.2015

Szybko i sprawnie wykonana usluga. Dobry kontakt z firma. Serdecznie polecam!!

Raf
10.02.2015

Fajnie że jest taka usługa. Sprawdzenie samochodu pełna profeska.

Marek Stachowicz
30.01.2015

Dziękuję MotoConrolerowi a szczególnie ekspertowi, który sprawdzał mój samochód.. stoi już pod domem 😉

Anna Wojtasiewicz
23.01.2015

Dzisiaj otrzymałem wynik kontroli. Samochód do bani. Też myślę że nie warto go kupować. Dzieki za pomoc.

W.K.
04.12.2014

Dziękuje za raport, jestem bardzo zadowolony z Państwa usługi.

Tomasz
27.11.2014

Bardzo dziękujemy za inspekcję i raport. Jest zgodny z naszymi oczekiwaniami:)

Anna
13.11.2014

Serdecznie dziękuję za przesłane informacje. Dzięki Państwa informacjom zoszczędziliśmy czasu, nerwów, a zapewne i pieniedzy.

A.S.
28.10.2014

Wow, super. Dziękuje bardzo. Pozdrowienia dla osoby dokonującej oględzin, bardzo mi się raport podoba 🙂

A.B.
06.10.2014

Uważam że wykonują Państwo bardzo dobrą i potrzebną robotę o czym świadczy duże zainteresowanie i poparcie pośród moich kolegów z pracy. Wszyscy są pod wrażeniem .

Klient
05.10.2014

Zamówiłem u Państwa właśnie kolejne oględziny. Dziękuję za bardzo rzeczowy i fachowy poprzedni raport.

L.O.
27.08.2014

Witam, pragnę podziękować za szybki i konkretny raport z oględzin pojazdu z przyjemnością będę polecał państwa usługi.

A.R.
15.08.2014

Dziękuję bardzo. Wygląda na to, iż i tym razem nie uda mi się zakupić tego pojazdu . Dostałem od Państwa kolejny bardzo dobrze i profesjonalnie przygotowany raport, za który jestem wdzięczny.

RS
11.08.2014

Byłem bardzo zadowolony z poprzedniego raportu. Dzięki temu, nie wydałem niepotrzebnie pieniędzy. Właśnie zamawiam kolejny raport.

J
26.07.2014

Dziękuję – polecam i pozdrawiam ekspertów.

R. Słabik
24.07.2014

Dziękuję bardzo. Świetna robota bardzo wszystko ułatwiła. Pozdrawiam.

D.D.
11.07.2014

Witam, przyznam szczerze że podchodziłem sceptycznie. Jednak jestem bardzo zadowolony mimo że otrzymałem brak polecenia i słusznie bo wolałbym nie kupić takiego auta. Na pewno zlecę kolejny pojazd. Dziękuję.

Arek
02.07.2014

Dziękuję za sprawdzenie samochodu. Będę z czystym sumieniem polecać znajomym sprawdzenie samochodu przed zakupem w waszej firmie.

Mariusz Boruch
15.06.2014

Dziękuję za pomoc w szukaniu i sprawdzaniu auta. Zakupiłem w ub. tygodniu sprawdzaną Lagunę III z Radomia. Mam nadzieję, iż dobrze będzie służyć! Pozdrawiam

Roman
15.06.2014

Wykupiłem sprawdzenie samochodu w państwa firmie i dzięki tej decyzji nie musiałem jechać na drugi koniec Polski na darmo! Auto ma niewiele wspólnego z tym co mówił sprzedawca. Raport mi się podoba przede wszystkim dlatego, że jest konkretny i ekspert nie owija w bawełnę tylko pisze jak jest – za co bardzo dziękuję. Polecam wszystkim sprawdzenie auta w tym portalu.

Janek
27.05.2014

Kupiłem samochód i jestem bardzo zadowolony z decyzji o skorzystaniu z Państwa oferty. W przyszłości przy kolejnej okazji skorzystam ponownie. Polecę również znajomym bo na prawdę warto. Co ciekawe sprzedawca przyznał że byłem jednym z najtrudniejszych klientów – przyznał, że ekspert był uparty i dociekliwy 🙂 Samochód kupiłem a raport się zwrócił bo pozwolił mi się przygotować do wynegocjowania ceny. Pozdrawiam serdecznie.

Rafał Wojtasiewicz
05.05.2014

Dziękuję za świetny raport!! Auto zostało na prawdę porządnie sprawdzone, nigdy sam nie znalazłbym rzeczy o których wiem dzięki Wam no i straciłbym bez sensu pieniądze za dojazd 450 km w jedna stronę!! Będę polecał i z pewnością znów wrócę jak tylko znajdę kolejny samochód.

Szymon S.
17.04.2014

Gorąco polecam serwis!! Dzięki tej usłudze zaoszczędziłem bardzo dużo pieniędzy. Samochód, który miał być super okazją a sprzedający zachwalił go jako idealny okazał się złomem z ukrytymi wadami komputera! Zaoszczędziłem na drodze, paliwie, czasie i późniejszych naprawach i nerwach! POLECAM!

Piotrek
08.04.2014

Duży plus za otwartość i elastyczność. Firma kontaktowała się za mnie ze sprzedawcą który okazał się nie być specjalnie przyjemny a ponadto mijał się z prawda w ogłoszeniu dlatego zrezygnowałam z zakupu. Kolejny upatrzony samochód również sprawdzę. Pozdrawiam.

Katarzyna
19.03.2014

Polecam raport Complex – otrzymałem pełny raport ze stanu samochodu i udało sie wynegocjować cenę o prawie 5 tys niższa od wyjściowej 😉 Pozdrawiam i będę klientem przy kolejnym zakupie.

Sławek W
05.03.2014

Nie spodziewałem się, że raport będzie aż tak szczegółowy. Kupujac samochód z takim sprawdzeniem po prostu wiadomo co się kupuje, jest podstawa do negocjowania ceny. Pozdrawiam.

Michał
01.03.2014

W sumie firma zweryfikowała dla mnie trzy samochody – dwaj sprzedawcy unikali oględzin eksperta samochodowego przez co mogłem podesłać kolejny samochód. Raport bardzo szczegółowy. Polecam szczególnie jeśli ktoś szuka samochodu w dużej odległości od miejsca zamieszkania.

Mirek
18.02.2014

Wszystko w porzadku, transakcja przebiegla pomyslnie, polecam.

Wojtek
10.02.2014

Taka sieć ekspertów motoryzacyjnych to świetny pomysł i na pewno będziecie mięć coraz więcej klientów bo usługa jest potrzebna jak mało która w tym kraju. Pozdrawiam i polecam.

WM
06.02.2014

3 sprawdzone 1 trafiony, podsumowujac – koszt raportów nie był wysoki w stosunku do „normalnego” szukania samochodu, bardzo ważne jest to że mogłem kupić samochód bez strachu czy dobrze robię, gdybym kupił jeden z dwóch pierwszych samochodów nie spałbym teraz spokojnie – polecam bo warto.

Tomasz
28.01.2014

Sprawdzenie samochodu przed zakupem jeszcze nigdy nie było tak proste!! :):)

Monika N.
23.01.2014

Eksperci samochodowi motocontroler – raport szybki i profesjonalny

Piotrek
06.01.2014

Po przeczytaniu raportu stwierdzam, że absolutnie nie można wierzyć sprzedajacym – może dlatego że jestem kobieta i ktoś zakłada że się nie znam to stara się wcisnać mi kompletny wrak jako wspaniały samochód bez wad? nie wiem. Dziękuję za pomoc. Jak znajdę kolejny samochód sprawdzimy raz jeszcze na pewno.

Olga
05.01.2014

Wszystko ok

Jan Nowak

Podziel się swoją opinią



Oświadczam, iż zapoznałem się z regulaminem serwisu MotoControler.com i akceptuję jego postanowienia.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Dawid Badura M PROJEKT, z siedzibą w Krakowie przy ul. Biskupińskiej 23, 30-732 Kraków, NIP: 657-252-45-69 i partnerów dla celów związanych z realizacją usługi.

Wyrażam zgodę na otrzymywanie na podany adres e-mail informacji handlowej wysłanej drogą elektroniczną Dawid Badura M PROJEKT, z siedzibą w Krakowie przy ul. Biskupińskiej 23, 30-732 Kraków, NIP: 657-252-45-69, w imieniu własnym lub jej partnerów biznesowych zgodnie z ustawą z dnia 18 lipca 2002r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną.

Bezpłatnie sprawdzimy czy auto, które chcesz kupić widnieje w bazie szkód ubezpieczeniowych

SPRAWDZAM