Skontaktuj się

+48 (12) 31 30 200

Motocontroler to 200 ekspertów w 16 województwach.

My sprawdzimy auto, które chcesz kupić, a Ty dostaniesz raport "kupować, czy nie kupować".

Opinie o MotoControler

W trosce o najwyższy poziom oferowanych usług prosimy o przekazywanie nam Państwa opinii.

Dodaj opinię

11.06.2019

Bardzo rzeczowy, merytoryczny raport. Pomógł mi w podjęciu decyzji o zakupie. Transakcja i kontakt przebiegły bez problemu.

Michał
11.06.2019

Raport został zrobiony bardzo szczegółowo przez co mogłem stwierdzić że zakup wybranego modelu byłby dużym błędem. Pewnie jeszcze raz skorzystam z tej usługi żeby mieć pewność że auto jest w takim stanie jak podał sprzedający. Bez raportu pewnie mój portfel by ucierpiał dziesięciokrotnie bardziej.

Andrzej
10.06.2019

Polecam każdemu. Pojazd sprawdzony i jednak niezakupiony. Zaoszczędziłem przede wszystkim cenny czas. Już po samych zdjęciach eksperta z Motocontrolera można stwierdzić jak bardzo różnią się one od zdjęć robionych przez sprzedającego. Świetna, profesjonalna robota! Na pewno skorzystam ponownie.

Robert
10.06.2019

Bardzo rzetelny raport. Ujawnił kilka usterek których naprawa mogła okazać się kosztowna.
Polecam!

Marcin
08.06.2019

Nieoceniona usługa. Koszt sprawdzenia auta, to kropla w morzu w porównaniu z tym, ile pieniędzy można utopić w „kombinowanym” aucie. Czekam na rabat bo trzeba sprawdzić kolejne 😉

Przemek
06.06.2019

Świetna robota! Uchroniliście mnie przed wyrzucenie sporych pieniędzy w błoto. Dzięki!

Rafał
06.06.2019

Drugie podejście do tematu i niestety z takim samym efektem. Motocontroler spisał się na medal, natomiast sprzedający znowu zataił kilka rzeczy. Umył silnik ukrywając najprawdopodobniej jakieś wycieki w jednostce napędowej. Przykre. Przede mną dalsze poszukiwania.

Tomek
04.06.2019

Gorąco polecam usługi Motocontroler.com, sprawdziłem auto które z wyglądu po zdjęciach wyglądało jak ideał, niestety po przeprowadzeniu testu „Maxi” już tak kolorowo nie było, belki w zawieszeniu oraz nadkola skorodowane, obydwa boki lakierowane ponownie (wyniki w niektórych miejscach na poziomie 800-1100 mikrometrów), wycieki oleju z silnika, ponadto sprawdzenie komputerem wykazało szereg błędów których normalnie nie miałbym jak sprawdzić. Dzięki usłudze oszczędziłem nie tylko pieniądze za dojazd oraz niezbędny czas (co przy 400 km byłoby naprawdę uporczywe), ale również nerwy z nie trafionego zakupu. Polecam.

Marcin
02.06.2019

Jestem bardzo zadowolony z usługi MotoControler. Czas realizacji wyniósł kilka dni, samochód został dokładnie sprawdzony. Zostały znalezione mankamenty, których w życiu sam bym nie znalazł i o których nie wiedział także sprzedający. Gorąco polecam

Paweł
02.06.2019

Raport rzeczowy i zdecydowanie przydał się. Samochód wyglądał obiecująco i spodziewałem się, że będzie w bardzo dobrej kondycji, a tu niespodzianka. Nie żałuję wydanych pieniędzy na raport.

Sebastian
01.06.2019

Zdecydowanie polecam!!!
Raport bardzo szczegółowy, wszystko bardzo profesjonalnie. Eksperci znają się na rzeczy. MotoControler pomógł mi w uniknięciu dużego błędu. Na pewno jeszcze będę korzystać z usług oferowanych przez firmę.

Jagoda
31.05.2019

Zdecydowanie polecam, super sprawna obsługa, rzeczowe i bardzo pomocne raporty, skorzystam jeszcze w przyszłości z Waszych usług, teraz cieszę się zakupionym BMW dzięki Waszej pomocy.

Piotr
31.05.2019

Z jednej strony można żałować tych kilku stówek. Z drugiej jednak, raport wykazał, że gdybym zdecydował się kupić wybrane auto, najprawdopodobniej musiałbym w nie włożyć jeszcze grube tysiące. Dobrze, że istnieją takie firmy, dzięki którym nie wpakujemy się na minę. Polecam.

Paweł
31.05.2019

Po otrzymaniu raportu stwierdzam, że nie żałuję ani jednej złotówki wydanej na Wasz raport. Okazuje się, że nie można wierzyć sprzedającym. Gdyby nie raport kupiłbym samochód z ukrytymi wadami. Jeżeli chodzi o samą usługę to pełna profeska. Dziękuję i już szukam następnego auta do sprawdzenia.

Tomek
29.05.2019

Bardzo profesjonalna opinia, jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Dziękuję

Anna
26.05.2019

Auto okazało się warte zakupu. Dzięki opinii eksperta wiedziałem, że jazda kilkaset kilometrów po auto nie będzie na darmo. Na miejscu wszystko było jak w raporcie. Telefon od eksperta po oględzinach powinien być w standardzie. Przy dobrym egzemplarzu liczy się czas. Ogólnie polecam i w przyszłości skorzystam ponownie.

Piotr
25.05.2019

Jestem bardzo zadowolony z pracy eksperta. Rzetelny, fachowy i co dla mnie osobiście najważniejsze to Szczery raport. Polecę firmę innym. Dzięki.

Łukasz
24.05.2019

Kontrola szybka i rzetelna, raport szczegółowy. Dzięki firmie Motocontroler uniknąłem zakupu powypadkowego auta.

Wojciech
24.05.2019

Zamówiłem drugi raport, ponownie był bardzo szczegółowy. Usługa została zrealizowana bardzo szybko. I tym razem się udało zakupić pojazd, który spełniał moje oczekiwania. Dzięki uwagom zawartym w raporcie udało się wynegocjować korzystne warunki kupna samochodu. Pozostaje mi tylko podziękować, a wszystkim innym polecić usługi Motocontroler-a.

Iwo
22.05.2019

Samochód który chciałem kupić został dokładnie sprawdzony a raport spełniał moje oczekiwania i rozwiał wątpliwości. Tym razem do zakupu nie doszło ale na pewno skorzystam ponownie z usług MotoControlera.

Błażej
22.05.2019

Bardzo profesjonalną firma. Oględziny aut są rzetelne kompleksowe i obszerne. Uważam, że usługa jest warta pieniędzy które za nią zapłaciłem. Gorąco polecam.

Jan
22.05.2019

Profesjonalne podejście do tematu, szybko i sprawnie.

Łukasz
21.05.2019

Samochód, który chcieliśmy kupić został bardzo dokładnie sprawdzony. Niestety nie kupiliśmy tego auta, ale na pewno skorzystamy jeszcze z usług MotoControler

Monika
21.05.2019

Jestem bardzo zadowolony. Firma sprawdziła dla mnie już drugie auto które okazało się trafioną decyzją. Gorąco polecam, pełen profesjonalizm i zaufanie.

Piotr
18.05.2019

Jestem bardzo wdzięczny za dokładny raport mimo najtańszego pakietu!  Auto które zleciłem sprawdzić stoi ok. 600 km ode mnie, dzięki Wam zaoszczędziłem czas, pieniądze i nerwy. Jednak osoba sprawdzająca auto która nie jest zainteresowana kupnem jest w stanie obiektywnie spojrzeć na auto. Do transakcji nie dojdzie, a ja na pewno wrócę do Waszego serwisu.

Kacper
17.05.2019

Bardzo profesjonalna i szybka obsługa. Cenne uwagi, oszczędność czasu i pieniędzy.  Gorąco POLECAM.

Piotr
17.05.2019

Serdecznie dziękuję za bardzo szybką i profesjonalną obsługę. Pracownik centrum obsługi klienta bardzo rzetelnie pomógł mi w podjęciu decyzji w zakresie wyboru zakresu usługi. Zostałem poinformowany o sposobie realizacji zlecenia, czasu w jakim zostanie wykonane jak również wiarygodności jego wykonania. Raport okazał się bardzo rzetelny i pomógł mi w podjęciu decyzji dotyczącej kupna samochodu. Z pełną odpowiedzialności mogę polecić firmę MotoControler jako profesjonalnego partnera niezbędnego przy zakupie pojazdu.

 

Irek
16.05.2019

Usługę oceniam na wykonaną szybko i profesjonalnie. Uchroniła mnie przed zakupem powypadkowego auta. Dobry kontakt telefoniczny, polecam.

Tomasz
15.05.2019

Raport sporządzony bardzo szczegółowo, byłem mocno zaskoczony ilością skontrolowanych rzeczy w pojeździe. Dużo szczegółowych zdjęć, na których widać o wiele więcej niż na zdjęciach z ogłoszenia.  Dzięki ekspertowi udało mi się uniknąć kupna pojazdu po solidnej kolizji i zaoszczędziłem sporo czasu na dojazd do sprzedawcy, który do samego końca ukrywał faktyczny stan samochodu.

 

Kuba
15.05.2019

Fachowy raport przygotowany przez znających się w temacie ludzi, sam nie byłbym w stanie tego wszystkiego ogarnąć. Mimo, że ostatecznie samochód nie został zakupiony z powodu wykrycia usterek o których nie informował sprzedający w ogłoszeniu, jestem zadowolony ponieważ nie użeram się z bitym trupem. Polecam!!

 

Kamil
14.05.2019

Polecam jak najbardziej, dzięki motocontroler nie kupiłam auta które było niby igła. Bardzo wyczerpujący raport, po otrzymaniu go nie ma się wątpliwości czy zakupić samochód.

 

Ewelina
13.05.2019

Jestem bardzo zadowolony z kontroli przeprowadzonej przez motocontroler. Dała mi jasny obraz  samochodu którym byłem zainteresowany. Dzięki temu raportowi zaoszczędziłem czas i pieniądze. Niestety taka prawda.

 

Piotr
13.05.2019

Polecam tą firmę, zaoszczędziła mi mnóstwo kosztów i problemów.

 

Dariusz
09.05.2019

Firma na medal. Rzetelna kontrola auta , bardzo szczegółowy raport i fachowość uchroniła mnie przed zakupem auta z mnóstwem defektów i awarii, wykryto nawet to iż auto brało udział w kolizji. Bardzo Państwu dziękuję . Gdy znajdę nastepne auto na 100% skorzystam z Państwa usług. Pozdrawiam

 

Sławek
09.05.2019

 

Samochód sprawdzony dokładnie, wyszło wiele wad o których nie było wspomniane w opisie przez sprzedającego. Dziękuję za wyczerpujący raport o stanie pojazdu.

Piotr
08.05.2019

Po raz kolejny korzystałem z Waszych usług i kolejny raz jestem zadowolony. Zadowolony, że nie kupiłem złomu. Dziękuję za super oględziny, sam nie znalazłbym tych wad.

 

Robert
07.05.2019

Profesjonalnie i błyskawicznie sporzadzony raport. Dzięki opinii MotoControlera udało mi się uniknąć zakupu auta powypadkowego. Polecam.

Jan
01.05.2019

Niedawno zamówiłem „test maxi”, usługa została wykonana bardzo szybko, kontakt bezproblemowy. Otrzymany raport był bardzo szczegółowy, dzięki informacjom zawartym w nim, nie zmarnowałem czasu i pieniędzy. Okazało się, że sprawdzany pojazd był w stanie, którego nie mogłem zaakceptować. W dodatku również Panowie eksperci odradzili mi jego zakup za co bardzo dziękuję. Mogę śmiało polecić usługi MotoControler-a.

Iwo
30.04.2019

Dzięki usłudze motocontroler zaoszczedzilem czas na podróży Lublin Szczecin, czas który spędził bym w fotelu w samochodzie spędzę z rodziną przy grillu a z dokładnym raportem uniknąłem wielkiego rozczarowania Wielkie dzieki

Tomek
29.04.2019

Dziękuje za raport, jestem bardzo zadowolony z Państwa usługi.

Michał
27.04.2019

Raport szczegółowy i wykonany bardzo szybko. Uratował mnie przed zakupem auta z wieloma usterkami mechanicznymi i pozwolił na uniknięcie dodatkowych kosztów. Zwieńczony pokaźną galerią zdjęć przedstawiającą wszystkie wspomniane w raporcie wady. Jestem bardzo zadowolony z usługi i przy planowaniu kolejnego zakupu na pewno skorzystam z MotoControlera.

Robert
26.04.2019

Raport bardzo profesjonalny bardzo dużo wyjaśnia jestem zadowolony.Minusem jest tylko to długo trzeba było na niego czekać 4 dni a nie jak w reklamie 48 godzin .Przyjemnie by było kontaktować się z klientem informacyjnie czy coś działacie czy nie .pozdrawiam

Przemek
25.04.2019

Bardzo szybko i sprawnie wykonana usługa. Już sama rozmowa z ekspertem po wykonaniu oględzin samochodu pozwoliła mi podjąć właściwą decyzję. Raport (obszerny, dokładny) wykazał dodatkowe wady (usterki) samochodu. Dzięki niemu zaoszczędziłam 7 godzinnej wycieczki i powrotu z niczym. Przy najbliższej okazji również skorzystam z waszych usług.

Kinga
25.04.2019

Pełen profesjonalizm. Jestem pod wrażeniem, dziękuję za pomoc!!

Artur
24.04.2019

Szybka i fachowa usługa. Dokładny raport i miły kontakt. Dzięki MotoControler kupiłam jeden z moich wymarzonych samochodów, a wszystko co stwierdził ekspert, zostało później potwierdzone też przez mój autoryzowany serwis. Polecam

Karolina
24.04.2019

Dziekuje za szybka opinie o sprawdzonym samochodzie.

Po rozmowie z expertem znowu ukryte wady o ktorych rzekomo wlasciciel nie wiedzial .

Ale do trzech razy sztuka i mysle ze z finalem .Polecam firme MotoControler  maja naprawde profesjonalnych rzeczoznawcow. Pozdrawiam

Krzysztof
23.04.2019

Świetni fachowcy, raport dotarł na czas zgodnie z planem, bardzo szczegółowy. Jestem szczęśliwy, że poleciłem Im wykonanie tej usługi. Tak bardzo zachwalany samochód przez sprzedawcę okazał się być pułapką. Nie warto się nakręcać na upatrzony model i zachować zimną krew. Kilkaset złotych uchroniło mnie przed wydaniem kilku tysięcy złotych. Naprawdę jestem wdzięczny tym ludziom. Polecam i to nie ostatnie zlecenie ode mnie! 🙂

Adam
23.04.2019

Myślę, że w czasach zalewu naszego rynku setkami samochodów, z których 99% procent to igły, po których Niemcy płaczą miesiącami usługa weryfikująca opisy, z którymi spotykamy się w ogłoszeniach jest niezbędna. Poszukiwany przeze mnie samochód rodzinny o opisie jak powyżej okazał się mieć dość znaczne braki w historii. Auto rocznik 2011 posiadało historię do roku 2015 by nagle zniknąć na 3 lata i pojawić się jako bezwypadkowe w 2018 z wymienionymi dwiema szybami, znacznymi różnicami w grubości lakieru, śladami świadczącymi o wymianie kilku elementow karoserii i przynajmniej o sporej kolizji.

Dzięki naprawdę bardzo dokładnemu raportowi uniknąłem przede wszystkim podróży przez całą Polskę (po upatrzony egzemplarz musiałbym jechać 600km) oraz zakupu auta o wątpliwej historii i stanie technicznym. Zakup w postaci testu maxi ciężko mi traktować w kategorii wydatku, to raczej oszczędność kilkudziesięciu tysięcy zł, a może nawet sporej ilości siwych włosów.

Michał
23.04.2019

Usługa nie jest tania ale jak najbardziej warto – jeśli ma się do sprzedającego dużo kilometrów. W moim przypadku stan techniczny okazał się zgodny z tym co pisał sprzedający ale stan poszycia okazał się słabszy niż wynikało to ze zdjęć. Dlatego sprawdzający stwierdził, że samochód jest wart uwagi ale też sticte nie polecił zakupu. Uczciwe podejście do sprawy. Mogę więc szczerze polecić usługę.

Marcin
19.04.2019

Opinia bardzo pomocna, dzięki ekspertowi uniknąłem kilkusetkilometrowej „wycieczki” i zobaczenia samochodu w opłakanym stanie, mimo zapewnien sprzedającego, że wszystko jest w porzadku.

Błażej
19.04.2019

Super. Gorąco polecam usługi tej firmy. Samochód niestety okazał się nie do końca taki jak przedstawiał sprzedający.  Usługa pozwala zaoszczędzić bardzo dużo czasu i pieniędzy. Pełny profesjonalizm. POLECAM!!!

Dariusz
17.04.2019

Dzięki Motocontroler zaoszczędziłem dużo pieniędzy. Samochód okazał się w gorszej kondycji niż był na zdjęciu. Nie kupiłem. Dziękuję, na pewno wrócę.

Krzysztof
17.04.2019

Raport zrobiony szczegółowo – sprawdzone wszystko na co pozwolił sprzedający. Dzięki fachowej opinii dostałem informacje, których samemu bym nie uzyskał. Co najważniejsze uniknąłem zakupu niepewnego pojazdu i bardzo prawdopodobnych dodatkowych kosztów związanych z jego naprawą.

Wiesław
16.04.2019

Chciałem bardzo podziękować za raport, który przyczynił się do zakupu przeze mnie samochodu.

Dodatkowo w załączniku wrzucam zdjęcie.

Przemysław
16.04.2019

Polecam sprawdzenie auta. Samochód który w opisie był „perfekcyjny” okazał się bity. Firma godna polecenia.

Paweł
15.04.2019

Bardzo szybko i rzetelnie sprawdzone auto. Udało się dzięki temu uniknąć przykrej niespodzianki. Na drugi dzień po zamówieniu usługi auto było sprawdzone. Po badaniu telefon od bardzo kompetentnego sprawdzającego, a na drugi dzień rano raport. Mogę polecić.

Marek
15.04.2019

Czas realizacji zgodny z deklaracją i umową. Zakres potwierdził wcześniej zdobytą wiedzę. Ogólnie przydatna usługa – zwłaszcza porównując alternatywną konieczność poświęcenia czasu, kosztów i energii na samodzielne organizowanie podróży i oględzin na drugim końcu kraju.

Ewa i Krzysztof
13.04.2019

Dziekuje bardzo za raport . Raport bardzo szczegolowy  i profesjonalny . Samochodu tego nie kupie szukam nastepnego .

Mysle ze za pare dni znowu cos sprawdzimy. A wszystkim ktorym zalezy na dobrym samochodzie polecam firme Motocontroler .Zrobia za was dobra robote .Pozdrawiam

Krzysztof
11.04.2019

Firma nalezycie sprawdza auta. Pozdrawiam

Radomir
07.04.2019

Firma solidnie sprawdziła auto, sprzedający trochę kluczy ale opinia rzeczoznawcy kluczowa, dziękuję

Paweł
05.04.2019

Raport przygotowany profesjonalnie i szybko. Zawiera szereg fachowych informacji  ważnych dla kupującego.

Polecam tę firmę wszystkim, którzy chcą kupić używane auto.

Pozdrawiam.

Halina
04.04.2019

szybko rzeczowo i na temat

szczerze polecam

Błażej
02.04.2019

Jestem zadowolony. Szybka i skuteczna realizacja oraz raport z oględzin. Samochód też okazał się OK i dokonałem równie szybkiego zakupu.

Jarek
31.03.2019

Raport zrobiony szybko, profesjonalnie. Dziękuję i polecam.

Felix
31.03.2019

Drugi raz zamówiliśmy raport COMPLEX i 2 raz udało się nam nie kupić felarnego samochodu.

Raporty są bardzo dokładne, nigdy sami byśmy tak nie sprawdzili samochodu Esperci są bardzo sympatyczni , raport dokonywany jest bardzo szybko.

Zamawiamy 3 raz raport COMPLEX .

POLECAMY BARDZO!

Krystian
31.03.2019

Bardzo dziękuję za rzetelną i szybką opinię. Zdecydowanie polecam.

Magda
28.03.2019

Bardzo pomocny raport. Uratowaliście mnie przed kupnem auta, które prawdopodobnie przyjechało do Polski jako powypadkowy wrak, zostało zrobione i wystawione do sprzedaży jako bezwypadkowe, zacytuję sprzedającego „żony auto,  jeździła niewiele, a teraz ma służbowy to ten stoi nieużywany”. No nieużywany stoi, bo kto by chciał kupić takie auto…

Dla ludzi, którzy na samochodach się nie znają (czyli między innymi dla mnie) raport bardzo pomocny i zdecydowanie bardzo dobrze wydane pieniądze (ratujące przed utratą oszczędności wielu lat pracy).

 

bardzo pomocny raport z bazy ubezpieczycieli, gdzie wyszło, że auto miało dwa zdarzenia, w tym jedno chyba z Tirem 😉

 

Polecam wszystkim, którzy mają daleko do sprzedającego i nie znają się na tych wszystkich technicznych sprawach.

 

Dzięki za pomoc MotoControler!!! Z pewnością skorzystam jeszcze raz z Waszych usług.

Przemysław
28.03.2019

Gorąco polecam usługę motocontrolera. Gdyby nie rzetelne sprawdzenie auta przez specjalistę już kupiłbym auto „oczami”. Okazało się że sprzedawca sprytnie poukrywał wady pojazdu na zdjęciach. Dodatkowo rozmowa ze specjalistą zaraz po oględzinach auta była dla mnie bardzo rzeczowa.

Michał
28.03.2019

Super sprawa takie sprawdzenie sam pewnie bym nie wykrył tyle wad auta przed kupnem

Tomasz
28.03.2019

Bardzo profesjonalnie i przede wszystkim szybko przeprowadzona  analiza! Zamówienie w czwartek wieczorem, sobota wizyta u dealera, w niedzielę mieliśmy już raport na 8 stron. Jestem bardzo zadowolona i dzięki temu zdecydowałam się na auto. Na wszystkie pytania dostałam szybka odpowiedź.

 

Solidna firma, polecam i dziękuje.

Justyna
27.03.2019

Rewelacja! Panowie z Motocontorlera to rzeczywiście wysokiej klasy fachowcy, jestem pod wrażeniem profesjonalnie wykonanego badania technicznego stanu pojazdu i bez wahania polecę usługi Waszej firmy wszystkim moim znajomym.

Dziękuję za perfekcyjnie zrealizowany proces przeglądu pojazdu.

Pozdrawiam

Tomasz
26.03.2019

Chciałabym bardzo podziękować za zrobienie raportu był bardzo rzetelny wiedzieliśmy czy warto jechać 400 km po samochód i na co zwrócić uwagę jak bedziemy na miejscu. Raport był gotowy w niecałe 48 godzin. Dzieki eksportowi nic nam nie umknęło i mogliśmy troche negocjować cene, znając życie jak byśmy sami pojechali na połowę rzeczy byśmy nie zwrócili uwagi. Polecam wszystkim którzy sie jeszcze zastanawiaja! Ja dzieki Wam kupilam swoj wymarzony samochód !

Z całego serca polecam
25.03.2019

Dziękuje za szczegółowy raport. Dzięki niemu nie kupiłem złomu i nie wydałem pieniędzy na podróż na drugi kraniec Polski.

Mariusz
23.03.2019

super

Krzysztof
22.03.2019

Raport szczegółowy dający wgląd w stan całego samochodu.Szczegółowy raport  dostałem już po 48h. Dzieki wam uniknąłem zakupu samochodu powypadkowego od nieuczciwego sprzedawcy. Napewno skorzystam z usług jeszcze raz.

Rafał
22.03.2019

Jestem bardzo zadowolony z oględzin. Dzięki Wam nie kupiłem samochodu, który okazał się szrotem a prezentował się całkiem ładnie. Raport bardzo szczegółowy i fachowy. Wielkie dzięki.

Robert
22.03.2019

Jestem szczerze zaskoczona jakością raportu – na prawdę Panowie duże brawa za staranność, skrupulatność i niesamowitą wiedzę i doświadczenie 🙂

Karolina
21.03.2019

Witam bardzo dziękuję za szybki i fachowy raport.

Anna
19.03.2019

Usługa profesjonalna i bardzo pomocna przy wyborze auta. W szczególności, gdy pojazd znajduje się w dużej odległości od kupującego. Na pewno skorzystam w przyszłości poszukując nowego auta.

Grzegorz
15.03.2019

Bardzo fachowo przeprowadzona kontrola. Ekspert wypunktował wszystkie wady oglądanego auta i wyraził swoją opinię bardzo rzeczowo. Była to pierwsza kontrola którą zleciłem i na pewno będę korzystał z usług tej firmy. Pełen profesjonalizm. Szybki czas działania. Polecam w 100%

Arek
14.03.2019

Raport treściwy. galeria zdjęc tez. mimo ze nie kupiłem samochodu -jestem bardzo zadowolony. i na pewno jeszcze będę korzystał z usług.

Krzysztof
13.03.2019

Szczegółowy, dobry raport który pozbawił mnie możliwości odzyskania 100 zł, za szczęśliwe zdjęcie – samochód bardzo niezgodny z opisem sprzedawcy, miał być piękny wychuchany z gwarancją a na samych zdjęciach widać, że nie jest.

 

Dziękuję, dzięki moto controler oszczędziłem dużo pieniędzy.

Dawid
11.03.2019

MotoControler uchronił mnie od zakupu niewłaściwego samochodu, który wymagał dużego wkładu finansowego.

Usługa na wysokim poziomie. Szybko sprawnie i fachowo.

Szczerze polecam firmę MotoControler.

Jeśli upatrzę jakiś samochód dla siebie ponownie skorzystam z ich usług,.

Franciszek
10.03.2019

Pomimo, że nie kupiłem opcji „express” raport szybko dotarł do mnie. Niestety stan samochodu nie pozwala mi na jego kupno. Ale to jest właśnie to chłodne oko specjalisty znalazło to czego sam bym nie wychwycił jako laik. Raport spełnił moje oczekiwania, kompletny, dużo zdjęć. NAPRAWDĘ POLECAM. Niestety ja muszę szukać samochodu dalej.

Robert
09.03.2019

Warto wydać te kilka stówek gdy ma się kupić samochód za kilkadziesiąt tysięcy… ja miałem za miar kupić właśnie takie auto i gdyby nie Motocontroler bym się nieźle przejechał. Polecam każdemu, za dużo oszustów na tym świecie jest.

Dariusz
09.03.2019

Drugie auto sprawdzone , dużo informacji o nim , lecz niesmak pozostał jakiś ponieważ nie było zbytnio informacji o przebiegu kilometrów auta . Auto nie kupione i tym razem . Osoba sprawdzająca wykonała swoją pracę należycie Firma MotoControler jest godna polecenia . Dziękuję.

Paweł
07.03.2019

Witam. Zamówiłem w firmie MotoControler usługę sprawdzenia samochodu przed zakupem. Wybrałem pakiet najdroższy, ponieważ chciałem mieć jak najwięcej informacji o samochodzie. Ukazują się jeszcze przy zamawianiu pewne dodatkowe opcje, ale ja z nich już nie korzystałem, jest to jednak jakaś możliwość rozszerzenia pakietu. Samochód został w/g mnie b. dobrze sprawdzony, a informacje i zdjęcia dostarczone mi potwierdziły stan obecny niezgodny z opisem sprzedającego. Samochód miał poprawki lakiernicze na 5 elementach po szkodzie, nierówne szczeliny na elementach karoserii, a elementy podwozia pokryte były rdzą, a to wszystko w 6 letnim fordzie B-Max. Tapicerka była poplamiona, a samochód brudny w środku. Nie pisałbym o tym, ale sprzedający takich zdjęć nie pokazał w ogłoszeniu. Reasumując – warto sprawdzić samochód przed zakupem, zwłaszcza gdy ma się do pokonania ponad 500 km do sprzedającego. W tym miejscu dodam, że cena dojazdu eksperta do sprzedającego jest zawarta w cenie pakietu. Nie wszystkie firmy tak kalkulują, a ja z doświadczenia wiem, że dojazd eksperta może kosztować u nich drugie tyle. Prawdopodobnie będę szukał dalej z MotoControlerem, ale już bliżej mojego miejsca zamieszkania. Pozdrawiam Marek.

Marek
07.03.2019

Witam, skorzystałem z tej usługi przed zakupem samochodu i szczerze przyznam, że choć na początku byłem trochę sceptyczny to zostałem bardzo mile zaskoczony. Auto zostało sprawdzone tak jak chciałem , raport ze sprawdzenia był bardzo obszerny a podejście do sprawy profesjonalne. Na kilku stronach raportu miałem wszystkie informacje na temat samochodu i ewentualnej jego historii wypadkowej oraz stanu technicznego. Każde wykonane sprawdzenie było podsumowane opinią końcową a cały raport ostateczną opinią polecającą lub nie zakup samochodu. W moim przypadku sprawdzenie pojazdu było pozytywne i zakończyło się jego kupnem.

Robert
06.03.2019

Jestem bardzo zadowolony z usługi, sprawdzenie samochodu odbyło się bardzo szybko.Polecam

Dominik
05.03.2019

Skorzystałem z usług MotoControler i nie żałuję, opłaciło się zapłacić te kilka stówek i mieć wiedzę jaki chciało kupić się samochód. Na pewno jeszcze będę korzystać z MotoControler.

Dariusz
04.03.2019

Raport dokładny, można powiedzieć że aż za dokładny 🙂 Wprawne oko eksperta wychwyci wszystkie niezgodności. Wprawdzie tragedii w aucie nie było, ale koszta na początek przewyższaly by mój budżet. No i uzasadnione podejrzenia co do „dopasowywania” przebiegu do klienta eh…  auto zostało u sprzedającego. A ja dalej szukam, ale już nie sam – kolejne auto napewno będzie też sprawdzone przez MotoControler.

Marek
03.03.2019

Dzięki raportowi eksperta oszczędziłem czas który zmarmowałbym aby samemu obejrzeć pojazd, ktory miał być perfekcyjny a w rzeczywistości posiadał wady o których sprzedający nie wspomniał. Teraz wiem że wydając pieniądze na raport w rzeczywistości zaoszczędziłem dużo wiecej.

Robert
03.03.2019

Raport rozwiał wszystkie moje wątpliwości, auto okazało się w gorszym stanie niż na zdjęciach w ogłoszeniu i zapewnień sprzedającego. Polecam Motocontroler, bardzo rzetelna firma.

Oskar
01.03.2019

Pełny profesjonalizm!polecam 💪

Grzegorz
01.03.2019

Opinia wykonana fachowo i rzetelnie . Pomogła mi w podjęciu decyzji .Niestety negatywnej. Na pewno skorzystam ponownie .

Małgorzata
26.02.2019

Dzięki motocontroler uniknąłem kupna samochodu, w który trzeba by było włożyć jeszcze sporo pieniędzy w naprawy.

Przekonałem się na własnej skórze, że wszystkie wymuskane opisy sprzedawców są nic niewarte, bo samochód niby serwisowany w ASO, bezwypadkowy i nie wymagający wkładu finansowego, a wyszło odwrotnie.

Natomiast jeden sprzedawca unikał odbycia oględzin przez specjalistę, co było jasnym sygnałem, że coś jest nie tak z oferowanym autem.

 

Dziękuję za pomoc.

Szukam dalej i zamierzam ponownie skorzystać z usług 🙂

Seweryn
24.02.2019

Auto zostało sprawdzone tak jak chciałem , raport ze sprawdzenia jest bardzo obszerny , niestety nie kupię tego auta Kontakt był bardzo dobry , podejście do sprawy profesjonalne ( firma zrobiła na mnie duże wrażenie podejściem do tematu za co bardzo dziękuję ) Na pewno  jeszcze skorzystam z usług tej firmy , jak również polecę znajomym

Paweł
23.02.2019

Zamówiłem dwa raporty ale opłaciło się. Jeden samochód odpuściłem a drugi kupuje. Polecam bo oględziny „ze szwagrem mechanikiem” nie wyjdzie taniej ani rzetelniej. Polecam 🙂

Paweł
21.02.2019

Bardzo dobra firma i rzetelna polecam kontakt oraz podejście pełen profesjonalizm

Marcin
19.02.2019

Polecam bardzo, napiszę krótko ,nie chcesz się naciąć  na nieuczciwego sprzedawcę , zainwestuj w motocontroler napewno się opłaci  tak jak mi.

Grzegorz
18.02.2019

Wszystko w jak najlepszym porządku zaoszczędzone pieniądze za przejazd polecam

Piotr
15.02.2019

Zlecenie wykonane bardzo sumiennie i profesjonalnie. Jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości raportu i oceny. Polecamy wszystkim MOTOCONTROLER!!!!!

Katarzyna
14.02.2019

Polecam ze względu  na profesjonalizm oraz rzetelność. Dodatkowym atutem jest komunikatywność na wysokim poziomie. Dzięki zespołowi Motocontroler było mi łatwiej podjąć decyzję o zakupie upatrzonego samochodu i na pewno w przyszłości chętnie skorzystam z ich pomocy.

Łukasz
12.02.2019

Wykupiona usługa przeprowadzona jak najbardziej profesjonalnie. Odbyta rozmowa z osobą zajmująca się moim zamówieniem, przebiegła przejrzyście i merytorycznie – widać ze gość zna się na rzeczy. Dzięki wam uchroniłem się przed strata gigantycznej ilości czasu (auto oddalone o 500 km) oraz być może i stratą pieniędzy bo jak się oczywiście okazało – handlarz ściemniał w co drugim zdaniu. Dzięki i polecam.

Dawid
05.02.2019

Wszystko szybko i sprawnie, polecam

Marcin
04.02.2019

Fachowa pomoc, szybko i sprawnie. Otrzymałem bardzo dużo informacji o stanie pojazdu. W przyszłości na pewno  skorzystam jeszcze z usług. Jedynie zamówię jeszcze rozmowę telefoniczną, bo tego mi teraz brakowało.

Sebastian
01.02.2019

Raport rzetelny. Wszystko ekspresowo. Ok Polecam

Asteria
30.01.2019

Szybka pomoc w podjęciu decyzji przez specjalistów. Polecam i jeszcze nie raz skorzystam.

Tomasz
30.01.2019

Szybko i sprawnie zaoszczędziłem dzień wyprawy i około 800km w kieszeni myślę że na pewno skorzystam ponownie pozdrawiam.

Władysław
29.01.2019

Dziękuję firmie że nie kupiłem samochodu i zaoszczędziłem mnóstwo czasu i pieniędzy.Bardzo polecam firmę ,ponieważ na naszym rynku jest pełno oszustów a dzięki ekspertom można się tego ustrzec.

Grzegorz
25.01.2019

Raport rzetelny. Wszystko ekspresowo. Ok Polecam

Asteria
25.01.2019

Polecam, rzetelnie przeprowadzona opinia

Marcin
23.01.2019

Witam, przeprowadzenie raportu w tej firmie odbyło się szybko, sprawnie i na wysokim poziomie. Dzięki zamówionemu raportowi nie kupiłem auta w gorszym stanie niż mój staruszek;) bardzo polecam, solidna robota

Marcin
22.01.2019

Po oględzinach auta odrazu dostałem telefon, moja Laguna okazała się bita z prawej strony, łącznie z naruszeniem systemów bezpieczeństwa.. brałem najdroższy pakiet, ale wiadomo, było warto. Jedno co mnie zdziwiło to że za telefon od experta trzeba zapłacić dodatkowo.. W najdroższym pakiecie? hmm.. ogólna ocena jest taka, że jestem zadowolony, dużo zdjęć, dużo opisów. Fachowo i szybko. Dzięki!

Piotr
21.01.2019

Dziękuję super sprawa dzięki ekspertom firmy ustrzeglem się od zakupu felernego auta bardzo dziękuję i polecam wszystkim

Remigiusz
21.01.2019

Polecam uslugi Motocontrolera. Dzieki nim nie wkopalem sie w auto ktore mialo byc bezwypadkowe a okazalo sie zupelnie inne. Na pewno skorzystam ponownie.

Bartek
21.01.2019

Dzięki ekspertom z motocontrolera NIE kupiłem kilku samochodów i bardzo się z tego cieszę bo zaoszczędziłem mnóstwo pieniędzy, nerwów i czasu. Kupiłem jeden ale warty swojej ceny i zgodny z moimi oczekiwaniami. Wszystkim polecam , zwłaszcza na naszym rynku pełnym oszustów.

Paweł
21.01.2019

Witam, polecam przeprowadzenie raportu w tej firmie, wszystko szybko, sprawnie i na wysokim poziomie. Polecam dokupić rozmowę, przydatna sprawa.

Mateusz
19.01.2019

Raport spoko . Polecam rozmowę na świeżo wszystko można się dowiedzieć

Robert
18.01.2019

Dziękuję ekspertom za oględziny auta. Dzieki waszej firmie czuje sie pewniej podczas kupowania auta. Jeszcze nie raz bede korzystał z Waszych usług. Polecam

Hubert
16.01.2019

Bardzo polecam!

Lucas
14.01.2019

Jak dobrze, że istnieją takie firmy!! Dzięki Wam nie wydałam 50 tys na tzw wraki, jakim okazały się w rzeczywistości samochody z ogłoszeń! Firma potraktowała mnie poważnie i sumiennie, co miało odzwierciedlenie w skrupulatnych raportach z oględzin niewypałów jakimi okazały się oba samochody. Bardzo dziękuję za wasz profesjonalizm!!!

BEATA
10.01.2019

rewelacja dzieki raportowi nie wydałem 35 tysiecy na auto ktore mialobyc bezwypadkowe a mialo powazne dwie szkody… Dziekuje!!

Radek
09.01.2019

Czytelny i rzetelny raport. Już wersja podstawowa wystarczy aby sporo dowiedzieć się o aucie, ale żałuję, że nie wybrałem pełnego sprawdzenia bo z pewnością bym na tym nie stracił. Polecam!

Szymon
03.01.2019

Expresowo Rzetelnie Polecam

Paweł
03.01.2019

Wykonałem 2 raporty w okresie okołoświątecznym i tu pierwszy duży plus wobec konkurencji: firma, działała normalnie, kontakt bardzo sprawny, co było dla mnie bardzo ważne z uwagi na potrzebę szybkiego zakupu samochodu dla porównania wcześniej korzystałem z [usunięte przez administratora], ale już do nich nie wracam). Raport wykonany porządnie, opisy wystarczające, zdjęć dużo i jak najbardziej ok. Z czystym sumieniem polecam 🙂

Andrzej
02.01.2019

Bardzo rzetelna firma.Szybko i profesjonalnie opracowany raport.POLECAM

Magdalena
29.12.2018

Sprawnie, rzetelnie i wygodnie. Czarno na białym wiedziałem co oglądam. Raporty pozwoliły mi na dokonanie świadomego wyboru auta.

Dominik
28.12.2018

Skorzystałem z testu MAXI, który został wykonany na najwyższym poziomie i profesjonalizmie. Kontakt z firmą równiez zasługuję na wzorową ocene! Na każdą odpowiedź nie musiałem czekać dłużej niż pare minut. Firma godna obdarowania zaufaniem czy to w kwesti finansowych jak i fachowego sprawdzenia podanego samopchodu. Jestem kolejnym bardzo zadowolonym klijentem Motocontrolerów, który dzięki nim został uratowany przed kupnem ,,wraku,,. Firmę jak najbardzie polecam każdemu, kto ma wątpliwości, która firmę wybrać!! Na pewno skorzystam poraz kolejny z Państwa oferty!!

Gabriel
19.12.2018

Zamówiłem największy pakiet. Jestem bardzo zadowolony z usługi. Przy aucie za 140 tys dowiedziałem się o naprawach lakierniczych o których nic nie było podane w ogłoszeniu a także o kilku zużytych elementach w aucie które na początek generowały koszty po ewentualnym zakupie. Zaoszczędzony czas i pieniądze a także dobrze wykonany raport.

Patryk
14.12.2018

Opinia. Raport i ekspert bez zarzutu. Dzięki niemu odkryłem trudne do zlokalizowanie przez laika niedociągnięcia auta. Dzięki temu miałem argument w ręku do negocjacji. Auto kupione w pełni świadomie. Polecam.

Marcin
07.12.2018

Usługa przeprowadzona bardzo profesjonalnie. Auto według sprzedającego miało mieć malowaną tylko maskę a auto fajnie zrobione ale po dużych naprawach blacharsko-lakierniczych. Dodatkowo specjalista znalazł dużo usterek na które sam bym nie zrwócił uwagi a w czasie okazały by się kosztowne. Bardzo polecam. Koszt poniesionej usługi pozwolił mi oszczędzić czas, pieniądze na przejazd i wydatki z autem nie adekwatnym do ceny i stanu.

Daniel
02.12.2018

Koniec końców kupiłem samochód którego oni nie kontrolowali ale wcześniej sprawdzili dwa oferowane i jeden był wątpliwy a drugi był klasycznie po tuningu licznika. Oszczędziłem czas i nerwy, jedno i drugie cenniejsze niż pieniądze.

Marcin
01.12.2018

Pierwszy i na pewno nie ostatni zlecony Test. Testowany był Mercedes c klasa z 2010 roku. Dzieki temu testowi nie musialem specjalnie jechac ponad 400 km aby stwierdzic ze stan auta nie jest adekwatny do ceny i ostatecznie nie kupic go :). Polecam firme motocontroler naprawde warto !!!:P

Adam
17.11.2018

Wszystko super. Specjalista zwrócił uwagę na wiele szczegółów. Świetne zdjęcia. Polecam

Tomasz
12.11.2018

Dzięki sprawdzeniu przez Waszego specjalistę nie wkopałem się na minę z walniętym autem.

Daniel
04.11.2018

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za profesjonalne wykonanie zlecenia, jesteśmy zadowoleni i z miłą chęcią będziemy Was polecać.

Klient
01.11.2018

Jestem bardzo zadowolona, wszystko przebiegało wzorowo od pierwszego kontaktu aż do otrzymania raportu. Auto okazało się nie warte kupienia więc szukam dalej a jak znajde to znów zlece sprawdzenie. Polecam Motocontroler wszystkim

Marzena
27.10.2018

Sprawdzałam dwa autka niestety pierwszy sprzedawca to zwykły kłamca co wyszło w oględzinach eksperta który na wstępie powiedział „to nie jest auto dla pani” i wytłumaczył dlaczego. Dostała poradę jak mam szukać i kolejny samochód wypadł lepiej dlatego zdecydowałam się go kupić. Szczególne podziękowania dla Pana Kamila za cierpliwość :).

Majka
15.10.2018

Generalnie jestem bardzo zadowolony z usługi, zamiast jechać przez pół Polski i udawać, że się znam zapłaciłem równowartość tego co wydałbym na paliwo i dostałem pełny raport. W moim przypadku sprawa była dość prosta, ponieważ samochód okazał się być taki jak w opisie aukcji – nic poważnego mu nie dolegało. Miał sprawdzoną historię itd. Natomiast po kilkutygodniowym wyszły dokładnie 4 rzeczy, które nie zostały zauważone podczas oględzin: stukające jarzma hamulcowe tylne (bardzo mocno np. podczas jazdy po bruku), manipulacji przy drzwiach (były odkręcane, dodatkowo jakaś śruba wpadła do progu), uszkodzona pokrywa podłokietnika prawego (zepsuty zawias) oraz uszkodzony uchwyt otwierający podłogę w bagażniku.

Mirek
04.10.2018

Polecam w 100% Kontrola wykonana fachowo, profesjonalnie a opinia bardzo rzetelna. Okazało się, że „perełka” sprzedającego nie jest godna zakupu. Byliśmy prawie zdecydowani na kupno ale ze wzgledu na odległość zleciliśy kontrole firmie Motocontroler i nie żałujemy. Skorzystamy jeszcze na pewno z usług 🙂 Dziękujemy

Katarzyna
02.10.2018

autko kupione sprawuje sie doskonale vw phaeton kupiony w plocku ,,,,pozdrawiam i na pewno jeszcze skorzystam z uslug firmy,,,

Norbert
02.10.2018

Jeśli chodzi o raporty dotyczące samochodów to są one bardzo profesjonalne i rzetelne. Taką też ocenę wystawiłem państwu najwyższą).

Klient
29.09.2018

Najlepszą opinią na temat firmy MotoControler jest fakt, że od kilku dni jeżdżę nowym samochodem. Dzięki szczegółowemu sprawozdaniu z oględzin udało się auto kupić szybko i sprawnie. Nic co zastałem u sprzedawcy mnie nie zaskoczyło. Wiedziałem o drobnych mankamentach samochodu, ale też o wyposażeniu i funkcjonalności. Poleciłem już Państwa usługi znajomemu, który planuje zakup samochodu.

Krzysztof
28.09.2018

Dziękuję za sprawną i szczegółową inspekcję auta. Niestety raczej to nie kupię. Pozdrawiam bj

BJ
22.09.2018

Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług które firma oferuje. Przeprowadzone oględziny zostały zrobione jak dla Nas bardzo sprawnie i precyzyjnie a raport bardzo szczegółowy. Z rozmowy z ekspertem równiez również jesteśmy zadowoleni. Bez wątpienia bedziemy korzystać z kolejnych usług. Wszystko co potrzebne zostało sprawdzone a my dzięki temu dokładnie wiemy jakim samochodem mamy do czynienia oraz zaoszczędzony Nasz czas na podróże po Polsce.

Arkadiusz
21.09.2018

Bardzo dziekuje za szczegolowy raport…Pozdrawiam

Klient
15.09.2018

Profesjonalnie wykonana usługa,polecam i na pewno jeszcze skorzystam:)

Tomasz J.
12.09.2018

Dziękuję, super załatwienie zlecenia – mogłem zakupić samochód po wypadku i szkodzie całkowitej, dzięki Wam uniknąłem takiego zakupu.

Bartek Ch.
06.09.2018

Gorąco polecam usługi motocontroler. Bardzo szczegółowe informacje na temat samochodu z rąk fachowców z prawdziwego zdarzenia. Z pewnością ich raporty to inwestycja.

Marcin
16.08.2018

Firma motocontroler przeprowadziła dla nas dwie inspekcje.Jesteśmy z mężem bardzo zadowolni z zamówionych usług.W pierwszym przypadku panowie z motocontroler uchronili nas przed kupnem „pięknego ,młodego GRATA” Sprzedawca co prawda przyznał,że auto po niewielkim wypadku.Natomiast dokładna inspekcja przeprowadzona przez firmę ujawniła szkodę całkowitą na 50 tys.euro ) ,oraz okazało się ,że auto jest poskładane z różnych używanych części ,niewiele elmentów było wogóle z tego samochodu.Kupno tego na pozór ślicznego samochodu byłoby dla nas ogromna wtopą. Druga inspekcja zakończyła się szczęśliwym zakupem samochodu.Panowie ujawnili w inspekcji pewne wady ,ale takie które są akceptowalne.Wady te pozwoliły nam z kolei na negocjację ceny. Jeśli kiedyś będziemy mieli potrzebę zakupu używanego auta to już tylko z MOTOCONTROLER.Polecamy !!!

Marzena
09.08.2018

Z czystym sumieniem polecam. Raport bardzo dokładny i sumienny. Wszystko przebiegło szybko i profesjonalnie. Pozdrawiam, Jacek

Jacek
09.08.2018

Raport szybko i co najważniejsze rzeczowo sporządzony ,rozmowa z rzeczoznawcą miła i konkretna , firma godna polecenia poz Łukasz.

Łukasz
18.07.2018

Dzięki za rzetelny i bardzo dobrze wykonany raport, który uchronił mnie przed kupnem auta w opłakanym stanie. Jeszcze na pewno skorzystam z waszej usługi. Jak najbardziej firma godna zaufania szybki kontakt bardzo dobra obsługa klienta DZIĘKI

Jacek
15.07.2018

Bardzo solidna firma, raport wykonany zgodnie z zamówieniem. Bardzo wiele przydatnych informacji, zdjęć i opisy pomocne do podjęcia decyzji. W moim przypadku przysłana opinia była bardzo przydatna i uratowała mi kilka tys. złotych. Takich handlarzy, u których dokonywany był przegląd powinno z mocy prawa zamykać i pozbawiać majątku. Polecam usługi wykonywane przez tą firmę.

Antoni
28.06.2018

Dziękuję ekspertowi za sprawdzenie Forda s-maxa. W ogłoszeniu super auto idealne, mało tego napisane że jedyne takie w Polsce. Rzeczywistość a raczej ekspert zweryfikował ten opis. Auto tragedia… Po wypadku a może dwóch, w strasznym stanie technicznym. Dziękuję za uchronienie mnie przed takim bublem!!!

Klient
14.06.2018

Kupiłem Maxi i to był strzał w dziesiątkę bo kupiłem auto za pierwszym razem. Ciekawe uczucie jak jedziesz wiedząc co zastaniesz na miejscu. Polecam

Rafał
05.06.2018

Jestem bardzo zadowolony z jakości wykonanych usług, jak również z błyskawicznej realizacji. Szczerze polecam!!

Klient
15.05.2018

Raport jest po prostu zrobiony profesjonalnie. Sprzedający do którego był wysłany expert, powiedział, ze jeszcze z takim profesjonalizmem w sprawdzaniu auta się nie spotkał

Marcin Ch
22.04.2018

Gorąco polecam,oględziny eksperta uchroniły przed kupnem totalnego szrota, raport jak najbardziej obrazuje wszystko co związane z autem.

Klient
10.04.2018

Jestem na prawdę pozytywnie zaskoczony szybkością i fachowością usługi. Raport zrobiony profesjonalnie, duża ilość zdjęć, rozmowa z rzeczoznawcą zaraz po oględzinach samochodu, dzięki której wiedziałem, co i jak z interesującym mnie egzemplarzem 100% BIG POZYTYW 🙂

Sebastian
07.04.2018

Profesjonalny opis polecam

Dariusz
06.04.2018

Raport samochodu satysfakcjonujący, wart swej ceny przy sprawdzeniu samochodu 300-400km od miejsca zamieszkania. Jedynie oczekiwałbym na przyszłość szybszego działania. 🙂

Piotr
03.04.2018

Palecam. Profesjonalnie przygotowany raport. Dzięki opinii eksperta uniknąłem zakupu złomu.

Dawid
02.04.2018

Raport wykonany naprawde bardzo rzetelnie. Szczegoly opisane w sposob dokladny, otwieraja oczy i pozwalaja ustosunkowac sie do okreslonego samochodu. Dziekuje bardzo za podpowiedz.

Jarosław
25.03.2018

Bardzo dziękuję zespołowi MotoControler za pomoc !!! Raport końcowy to bardzo staranna analiza, zawierająca między innymi 180 zdjęć dokumentujących newralgiczne miejsca pojazdu. Praca wykonana przez Waszego Rzeczoznawcę pozwoliła ostudzić moje emocje związane z zakupem wybranego pojazdu. Okazało się, że auto deklarowane przez sprzedawcę jako całkowicie pewne i bez kolizyjnej przeszłości, było tłuczone z różnych stron i do tego fatalnie naprawione, czego nie można stwierdzić na podstawie zdjęć zamieszczonych w internecie. Jeszcze raz dziękuję i z całą pewnością przy poszukiwaniu następnego pojazdu skorzystam z Waszych usług. Ryszard

Ryszard
17.03.2018

Pełen profesjonalizm, dokładność w najdrobniejszych szczegółach , krótki termin. Polecam wszystkim a pewnie i ja jeszcze skorzystam . Autko zakupiłam jestem zadowolona..

Danuta
08.03.2018

POLECAM.BARDZO PRZYDATNA OPINIA FACHOWCA. JESTEM ZADOWOLONY. POLECAM.

Dariusz
21.02.2018

Zdecydowanie polecam. Bezproblemowy kontakt, miła obsługa i pełen profesjonalizm.

Klient
16.02.2018

Super sprawa. Polecam!!!

Grażyna
15.02.2018

Bardzo fajna firma. Szybko, sprawnie, bez zbędnej zwłoki. Jak najbardziej polecam

Marika
13.02.2018

Super raport , świetnie wszystko wyszczególnione, jak najbardziej polecam!

Adrian
04.02.2018

Szczerze polecam te kontrole. Sprzedawca nawet nie zająknął się o jakiejkolwiek stłuczce, a dzięki fachowej ekspertyzie okazało się, że samochód był reanimowany. Tak więc polecam, niewiele brakowało a ponad 20 tysięcy byłoby utopione bezpowrotnie…

Michał
03.02.2018

Świetna robota. Okazało się, że samochód, który niby miałbyć bez skazy i żadnego wkładu finansowego okazał wrakiem i autem do konkretnej naprawy. Jeszcze raz dziękuje bardzo za pomoc. Polecam !!!!!!

Sebastian
25.01.2018

Jestem zadowolony z wykonanej usługi, trochę długo musiałem czekać jednak było warto. Raport OK kilka rzeczy jednak nie zgadzało się ze stanem faktycznym ale to nieistotne szczegóły. Samochód śmiga aż miło.

Paweł
18.01.2018

Firma godna polecenia, sprawnie i solidnie

Jola
05.01.2018

Polecam tą firmę,przed zakupem jakiegokolwiek samochodu,dokładny i rzetelny raport na temat auta – wiem co kupuję.

Grzegorz
05.01.2018

Jak najbardziej polecam

Klient
03.01.2018

Świetny raport, dokładny opis oględzin oraz bogaty zbiór zdjęć wysokiej jakości. Zdecydowanie polecam.

Klient
28.12.2017

Jestem w szoku tak błyskawicznej i profesjonalnej obsługi! Słyszałem wiele pochwal o tej firmie, ale to co mnie spotkało przerosło moje oczekiwania 🙂 Ekspert był na miejscu oględzin do 2godz po mojej wpłacie, a raport dostałem ok 10h po wizycie! Polecam z czystym sumieniem i na pewno skorzystam jeszcze z usług 😉

Damian
18.12.2017

Zleciłem wyszukanie auta i polecam wszystkim, którzy są już zmęczeni szukaniem samemu. Ekspert z motocontrolera znalazł mi kilka samochodów a ja wybierałem do których pojedzie na oględziny. Trafili za pierwszym razem w dobre samochody!! Auto kupiłem i jestem zadowolony. Polecam wszystkim wyszukanie.

Jarek
14.12.2017

Bardzo szybka i profesjonalna diagnoza. Auta nie zakupiłem dzięki szczegółowemu raportowi i rozmowie z profesjonalnym przedstawicielem firmy. Nie omieszkam dalej szukać i skorzystać z usług. Pozdrawiam i polecam tą firmę jeśli chcecie mieć pewność czy samochód jest godny zakupu.

Klient
23.11.2017

Szybka i profesjonalna usługa. Firma godna polecenia.

Ryszard
07.11.2017

polecam polecam polecam po raporcie wszystko jest jasne

Klient
04.11.2017

Bardzo rzetelna opinia eksperta, bardzo szybko dostałem raport o pojeździe, naprawdę firma godna polecenia

Brak podpisu
29.10.2017

jestem zadowolony z usługi chociaż został taki mały nie smaczek. Skóra na kierownicy jest trochę przytarta a w raporcie nie ma wzmianki nawet o czymś takim. Tylko że wszystko ok, bez przetarć itd. A w przykładowym raporcie nawet opisaliście plamkę wielkości paznokcia… musiałem ze zdjęć się wpatrywać i poprosić o dokładniejsze zdjęcia sprzedającego Dziękuję i pozdrawiam

Klient
15.10.2017

Profesjonalna kontrola samochodu, rzetelny opis samochodu. Firma warta polecenia!

Radosław S.
10.10.2017

Ekspertyza wykonana szybko i rzetelnie. Sam dokonywałbym zakupu kierując się własnym okiem i emocjami. Eksperci wykonali to na „zimno”. Dziękuję zaoszczędziłem pieniądze.

Andrzej J
05.10.2017

ocena samochodu warta ceny, bardzo dobrze przygotowana dzięki

Klient
03.10.2017

Już prawie jechaliśmy z żoną po samochód jednak raport jaki otrzymałem powstrzymał mnie.

Sławomir M.
26.09.2017

No cóż Drodzy Państwo! Usługa wykonana superszybko i nadzwyczaj solidnie. Uratowaliście moje 30 tysięcy złotych. Na pewno skorzystam wkrótce z Waszych usług. Polecę też każdemu kupującemu auto Wasze usługi. Pozdrawiam. Uratowany klient.

Janusz C.
25.09.2017

polecam wszystkim profesjonalizm w 100% znalazłem samochód taki jak chciałem i w stanie takim jak chciałem na pewno nie są to wyrzucone pieniądze .

Klient
14.09.2017

Firma jak najbardziej godna polecenia! Złożyłem zamówienie na pakiet maxi, dzień później dostałem maila, że przydzielili Eksperta do mojego zgłoszenia, w tym samym dniu uprzejmy, młody i konkretny Pan udał się na oględziny samochodu, po oględzinach zadzwonił do mnie, że samochód musiał mieć nie jedną romantyczną kolacje z blacharzem, dodając do tego ogólny kiepski stan auta. Generalnie zaoszczędziłem pieniądze na przejazd, sporo czasu i jeszcze więcej nerwów, a przecież auto „nie wymagało wkładu finansowego”. Firma godna polecenia! Pozdrawiam!

Rafał S.
08.09.2017

BMW e90 330i 2005, jestem bardzo zadowolony, firma sprawdziła auto szybko i szczegółowo. nie mam żadnych zastrzeżeń co do tej firmy. Polecam również skorzystać z pakietu gdzie ekspert dzwoni do klienta bo można dowiedzieć się co tam z autkiem przed raportem i przede wszystkim dopytać co chcemy 🙂 polecam bardzo fajna firma 🙂

Patryk S.
16.08.2017

Audi A6 C6 ekspertyza – polecam szybko i na temat. Zaoszczędzony czas na wyjazd który okazał by się czasem straconym. Na foto wszystko pięknie wygląda, a przez tel jeszcze lepiej. Ekspertyza pokazała, że to złom.

Jacek D.
23.07.2017

Polecam sprawdzenie samochodu z ekspertami bo otwierają oczy na samochody jakie są oferowane na portalach. Zamówiłem dwa raporty i w obu przypadkach ekspert znalazł rzeczy o których „zapomniał” powiedzieć sprzedawca. Za każdym razem zamawiałem opcję z kontaktem telefonicznym z ekspertem i to polecam bo poza raportem zawsze można dopytać o co się chce. Eksperci są pomocni i znają się na samochodach jak mało kto. Polecam.

Adrian
11.07.2017

Po tym jak kiedyś kupiłam samochód sama zaufałam handlarzowi) miałam bardzo dużo kosztów po zakupie. Tym razem skorzystałam z pomocy rzeczoznawców z motocontrolera i pierwszy sprawdzany samochód okazał się po dużym wypadku. Zamówiłam sprawdzenie następnego auta i tym razem był trafiony. Autem jeżdżę od 2 tygodni i był to naprawdę udany zakup !!

Renata Kraków
20.06.2017

Usługa została zrealizowana rzetelnie, czytając raport widać że oględziny wykonywał ekspert, który zna się na rzeczy. Samochód kupiłem i wszystko jest tak jak w raporcie. Polecam motocontroler.

Paweł
14.05.2017

Jestem zadowolony. Zamawiałem eksperta trzy razy w ciągu tygodnia, do obejrzenia trzech aut. Za każdym razem dostawałem szczegółowy raport. Ostatnie oglądane auto kupiłem i sprzedający mówił, że był zaskoczony dokładnością przysłanego przeze mnie eksperta. Wspominał, że spędzili nad tym autem koło trzech godzin. Sporo zdjęć, rzeczoznawca zagląda wszędzie, po oględzinach można porozmawiać przez telefon. Usługa jak najbardziej warta polecenia.

Mateusz
11.05.2017

Raport wykonany praktycznie natychmastowo, czekałem ok 10godz na gotowy juz raport. Ceny bardzo konkurencyjne, taniej nie znalazłem, oraz nie pobieraja opłaty za dojazd. Raport bardzo szczegółowy. Polecam!

Zadowolony Klient
22.04.2017

Ekspertyza wykonana bardzo skrupulatnie, fachowo w ciągu 24 godzin od momentu złożenia zamówienia. Pomogła mi podjąć właściwą decyzję dotyczącą zakupu pojazdu. Dziękuję serdecznie.

Rafał
12.04.2017

Po umówieniu się ze sprzedającym auta dostałem raport tego samego dnia. Bardzo szybko i profesjonalnie, polecam bardzo:) Niestety Lexus wymarzony okazał się złomem. Na pewno skorzystam jeszcze z tej firmy.

Klient
03.04.2017

Z oferty skorzystałem trzykrotnie w trakcie poszukiwania samochodu, jestem zadowolony z otrzymanych raportów i z dokładności przeprowadzonych inspekcji. Polecam wszystkim usługi oferowane przez tą Firmę w przyszłości na pewno skorzystam z ich pomocy.

Klient
30.03.2017

Raport otrzymałem po niecałych 13 godzinach! Wygląda na przeprowadzony rzetelnie, otrzymałem 113 zdjęć, niektóre bardzo szczegółowe. Opinie eksperta uzasadnione. POLECAM

Klient
24.03.2017

Super sprawa, fachowy raport- polecam

Rafał
21.03.2017

Nie ukrywam, że szukałem konkretnego modelu auta. Zlecałem aż trzy razy oględziny pojazdów by w końcu trafić na zgodne z opisem auto. Pierwszy opis samochodu znacznie mijał się z prawdą. Okazałao się, że miał „nie mały” wypadek. Co do samej obsługi: błyskawiczny kontakt w odpowiedzi na pytania; Profesjonalne i rzetelnie przygotowane raporty. Myślę, że strata nawet kilkuset zł jest warta tego by kupić finalnie zbadany samochód.

Marcin
17.03.2017

Bardzo polecam wszystkim!! Jestem pod wielkim wrażeniem. Pierwszy raz korzystałam z takiej usługi i jestem mile zaskoczona. Profesjonalna ekspertyza uchroniła mnie od zakupu samochodu bardzo różniącego sie stanem faktycznym a podanym w ogłoszeniu. Jeśli szukacie samochodu warto zlecić im ekspertyzę. Dziękuję i w 100% polecam !!!

Beata
16.03.2017

Bardzo dobry raport. Pomógł mi przy podjęciu decyzji o zakupie samochodu. Polecam

Adam
15.03.2017

Jestem pozytywnie zaskoczony. Raport fachowy. Zdjęcia w bardzo dobrej jakości. Opinia eksperta profesjonalna i obiektywna.

Patryk
14.03.2017

Ekspertyza została wykonana z należytą dokładnoscią. Brak jakichkolwiek zastrzeżen. Sprawnie i dokładnie. Polecam firmę motoconroller.

Przemysław
13.03.2017

Ekspercka opinia o samochodzie wykonana została z niebywałą dokładnością i znajomością realiów .Jestem usatysfakcjonowany wykonaną opinią i życzę firmie i jej pracownikom jaknajwiększej ilości klientów oraz sukcesów finansowych.Z uszanowaniem – Andrzej Gdańsk

Andrzej
11.03.2017

Super raport, bardzo szczegółowy. Dzięki niemu nie wcisnąłem się na tak zwaną „minę”

Marcin
04.03.2017

Pełna profeska. Na pewno z usługi Motocontrolera skorzystam jeszcze nie raz , ponieważ pierwsze auto okazało się spalone. Tak więc poszukiwania trwają.

Łukasz
03.03.2017

Dziękuję bardzo za pomoc w zakupie auta. Samochód świetnie się sprawuje. Jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim. Usługi konkretne, szybkie i w konkurencyjnych cenach!

Agnieszka
22.02.2017

Skorzystałem z Eksperta i jestem mega zadowolony ! Choć samochód nie spełnił moich oczekiwań . Wasza firma to zrobiła ;)) Polecam !!!

Michał
14.02.2017

Jestem pod dużym wrażeniem. Bardzo profesjonalnie. Dziękuje.

PP
31.01.2017

Dziekuje Państwu za bardzo dobry raport. Dzięki wam jesteśmy 40 000,00 PLN do przodu. Dzieki wielkie. Pozdrawiam i na pewno skorzystam z waszych usług.

Tomasz
10.01.2017

Raport szczegółowy, wart swojej ceny. Zaważył na podjętej przeze mnie decyzji.

Jerzy
15.12.2016

Bardzo dziękuje za wyczerpujący raport stanu pojazdu oraz doradztwo.

Wojciech Z
10.12.2016

Dziękuję Państwu za solidnie wykonaną pracę,rzeczowe podejście do sprawy.Na podstawie dokonanego, przez „Mobilnego Eksperta”,przeglądu technicznego pojazdu,podjąłem, jedynie słuszną , decyzję. Å»yczę w nadchodzącym Nowym 2017 Roku, wielu zadowolonych klientów, którzy to dzięki Państwa doradztwu będą mogli dokonywać trafnych zakupów.

Robert T
09.12.2016

wszystko profesjonalnie i szybko. juz dwa razy korzystalem i dwa razy zaoszczedzilem duzo pieniedzy, czasu i nerwow ktore stracilbym jadac ogladac te zlomy przez pol polski.

Łukasz D
28.11.2016

bardzo dziękuję za wysłanie raportu, już po obejrzeniu samych zdjęć które Państwo udostępnili odechciało się mi tego auta

Karol
10.11.2016

Zrzetelna i fachowa opinia – polecam

Michał V
14.10.2016

Na początku nie wiedziałem co myśleć, bo ekspert umawiał sie trzykrotnie ze sprzedawca, który za każdym razem zmieniał termin własciciel samochodu przez telefon brzmiał bardzo wiarygodnie). Gdy w końcu doszło do oględzin ekspert zadzwonił do mnie i powiedział żebym sobie odpuścił tę kupę złomu. W raporcie znalazłem informacje po których jeży się włos na głowie tylko jeden element nie był malowany a połowa samochodu została utworzona ze szpachli). Podsumowując dziękuję za ustrzeżenie przed zakupem złomu. Jeśli ktoś planuje jechać ogladać samochód na drugą stronę polski bo wydaje mu się, że sprzedawca na pewno mówi prawdę powinien skorzystać z tej firmy i jechać dopiero gdy zobaczy opinię w raporcie. Dziękuję i pozdrawiam.

Rafał B
05.10.2016

Dzieki tej firmie kupiłem samochód bez ryzyka i nerwów. Wybrałem pakiet MAXI i dostałem pełny opis samochodu i 135 szczegółowych zdjęć. Usługa profesjonalna, dobry kontakt, uprzejma obsługa. Polecam.

Jakub
22.09.2016

Raport pomocny i w pełni profesjonalny. Brakuje tylko ustosunkowania się do pytań zgłoszonych w uwagach – np. dotyczących stanu / obecności filtra DPF, historii serwisowej silnika tego tylko się domyślam z informacji o braku takowej) czy też wniosków nt. przesłanek ewentualnego zalania zapachy). Warto również uzupełnić opinię, o ile jest negatywna, o opinię że miejsce samochodu jest tylko na szrocie co może uchronić polskie drogi przed złomem) lub przynajmniej nadaje się do użytkowania, lecz nie jest wart swojej ceny. W każdym razie – polecam.

Jerzy H
02.09.2016

Samochód który wysłałem okazał się niewypałem więc dobrze że go nie kupiłem. Odnośnie raportu, istotne jest że pomiary lakieru podane w raporcie potwierdzają idealnie zdjęcia rozbitego samochodu jakie dostałem w raporcie VIN. Auta nie kupię i mimo to jest zadowolenie. Polecam.

Robert
21.08.2016

Witam, piszę tę opinię pół roku po zakupie samochodu kupiony jako trzeci sprawdzany bo wcześniejsze były powypadkowe mimo zapewnień sprzedawców). Jestem bardzo zadowolony z samochodu, informacje z raportu potwierdził mi mechanik auto idealnie sie sprawuje. Dziękuję za pomoc w kupnie. Polecam was znajomym. Dziękuje.

Wojtek Z
20.08.2016

Super sprawa, polecam wszystkim co nie wiedzą jak kupić samochód spośród ofert handlarzy naciągaczy.

Marek
07.08.2016

Polecam tą firmę do sprawdzania samochodów przed kupnem. Raport zawiera dużo informacji i pomaga podjąć decyzję. Polecam też kontakt z ekspertem przez telefon bo dzięki takiej rozmowie dowiedziałam się duzo więcej niż z samego raportu. Pozdrawiam i życze powodzenia.

zadowolona klientka
22.07.2016

Normalnie nie mam czasu na jezdzenie za autem po kilkaset km 😉 po dwóch kontrolach mam dobry samochod i to jest super! Dzieki Panowie!!!

Piotr
25.06.2016

Fajna usługa będę polecać.

Janek
18.05.2016

Dziękuję za profesjonalną obsługę. Raport świetny i na czas. Co najważniejsze dzięki waszej usłudze wreszcie skończył się ten koszmar z szukaniem dobrego samochodu na własną rękę… Będą polecenia !!

Wojciech M
14.05.2016

Rewelacja!! Usluga na najwyzszym poziomie. Kazdy, kto chce kupic auto powinien skorzystac. Bardzo szybka realizacja, profesjonalny raport. Zaoszczedziło mi to czasu i pieniedzy. Dowiedziałam sie, ze auto nie jest w takim super stanie jak twierdził sprzedajacy. Polecam wszystkim i z pewnoscia zamawiam kolejny raport 🙂 Pozdrawiam Wszystkich ekspertow…pracujcie dalej dla nas 🙂

Magdalena
21.04.2016

Raport sporzadzony bardzo profesjonalnie i rzeczowo. Odnalezione wszystkie slabe/mocne punkty samochodu. Kontakt z ekspertem na koniec ogledzin jest bardzo przydatny swoja droga ekspert byl bardzo uprzejmy i odpowiadal cierpliwie na wszystkie pytania). Polecam.

Mateusz
10.03.2016

Bardzo dobry kontakt. Wszystkie usługi zrealizowane zgodnie z zamówieniem. Polecam pakiet z kontaktem po oględzinach, od razu można dopytać rzeczoznawcę o interesujący nas pojazd. Zachęcam do korzystania.

Łukasz
05.03.2016

Z początku miałem obawy przed zakupem usługi od firmy motocontroler i podszedłem do tego ze sporym zapasem. Firma okazała się być bardzo rzetelna, fachowi mi doradzili i udało mi się uniknąć zakupu bubla, a nie samochodu. Bardzo polecam!

Stanisław
29.02.2016

Bardzo szybka i dokładna ocena. Zamiast jeździć setki kilometrów otrzymalem fachowe potwierdzenie czy informacja od wlaściciela auta jest w miarę prawdziwa.

L.
18.02.2016

Jestem b. zadowolony z raportu, odkryto wiele usterek ,których sam bym nigdy nie znalazł. Bardzo polecam ta firmę. Kożystam z jej usług juz kilkakrotnie, i zawsze zadowolenie.

Zbigniew
16.02.2016

witam. jestem bardzo zadowolony, ze zdecydowałem się na skorzystanie z usług tej firmy. raport wydaje mi się rzetelny i dokładny bardzo mi pomógł w podjęciu decyzji. POLECAM.

Marcin
09.02.2016

Znalazłem na OtoMoto wymarzony samochód w Sopocie mieszkam W Gliwicach). Zdecydowałem się skorzystać z usługi firmy Motocontroler. Inspekcja przebiegała dwuetapowo. Najpierw sprawdzenie formalne VIN itp a następnie wizyta specjalisty w celu bezpośredniej kontroli samochodu. Pierwszy etap przebiegł pozytywnie, ale przy drugim zaczęły się schody. Jak tylko specjalista spróbował umówić się na wizytę salon samochodowy tej marki) to nagle , pomimo wcześniejszej rezerwacji samochodu przeze mnie, oferta została wycofana ze sprzedaży. od razu zapaliło mi się czerwone światełko. Było oczywiste, że zrezygnowałem z zakupu tego samochodu. Znalazłem następny samochód i w ramach tego samego zlecenia została dokonana inspekcja wybranego samochodu, Od końca stycznia jestem szczęśliwym posiadaczem samochodu. Koszt całej operacji jest praktycznie pomijalny przy zakupie samochodu zważywszy, że mogło się to skończyć zakupem trefnego samochodu.

Andrzej
08.02.2016

Razem z żoną jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi jak równiez z usługi complex test, która była szybko wykonan i bardzo, ale to bardzo profesjonalnie. Wszystko opisane szczegółowo i profesjonalnie- uchroniło to nas od zakupu auta, skarbonki. Obcnie zamówilismy kolejną usługę na kolejne auto. Pozdrawiam.

Łukasz
04.02.2016

Profesjonalny raport i profesjonalna szybka obsługa polecam wszystkim

Adam
31.01.2016

Dziękuje za szybką inspekcje. Jak dla mnie bardzo dobrze wydane pieniądze. Auto było oddalone o 400 km więc w cenie paliwa mam wycenę. Polecam wszystkim.

Michał
30.01.2016

Hej! Super sprawa, polecamy wszystkim, samo uświadomienie sprzedającego o takiej formie sprawdzenia auta, stawia go lekko do pionu! Nam udało sie kupić przyzwoity samochód, raport bardzo obszerny, rzetelny z krótką acz treściwą konkluzją. W naszym przypadku auto dobre a więc nie było problemu z końcowymi oględzinami i zakupem. Bardzo dziękujemy inspektorowi, który wysyłał raport „po nocy” byleby zdążyć. Jeszcze raz polecamy wszystkim te usługi.

Mortas
21.01.2016

Pierwszy raz korzystałem z tego typu usługi i jestem zadowolony 🙂 gorąco polecam! Prosty i czytelny raport, prawdopodobnie jeszcze dziś wybiorę się po zakup auta, pozdrawiam 🙂

Adam
16.01.2016

Szybka i fachowa obsługa bardzo polecam. Wszystkim swoim znajomym już poleciłem. Uchronili mnie przed stratą czasu przejechanych na darmo kilometrów,a co najważniejsze stratą pieniędzy.Z dwóch wybranych aut dzięki tej firmie nie kupiłem żadnego.

Jurek
14.01.2016

Bardzo dokładny raport, jest zrozumiały nawet dla laika. Na początku troche żal mi było wydać pieniądze na sprawdzenia auta, ale teraz naprawdę nie żałuje. Samochód niestety okazał się po powaznej naprawie blacharskiej. Tyle samo wydałbym na dojazd i spowrotem, straconego czasu nie licząc. Bardzo polecam zlecanie takich kontroli przed zakupem auta. Nie ma to jak chłodne podejście profesjonalisty do tematu. Bardzo dziękuje za raport, dzięki niemu ustrzegłem sie „miny”.

Andrzej
31.12.2015

Raport bardzo wyczerpujący :). Å»yczę pomyślnego Nowego Roku.

Michał
14.12.2015

Bardzo profesjonalne podejście, uchroniono mnie od zakupu bubla.

Paweł
05.12.2015

Moja opinia wyrażać może się tylko w dwóch słowach-absolutny profesjonalizm! Dziękuję za pomoc i za uniknięcie zakupu auta, które miało byc delikatnie lakierowane, a okazało sie, że auto jest po poważnej naprawie blacharskiej. Polecam wszystkim!

Paweł
01.12.2015

Szybka realizacja, profesjonalny raport, polecam.

Radek S
26.11.2015

Bardzo szybki, rzeczowy, fachowy raport – pełna dokumentacja zdjęciowa i opisowa. Polecam każdemu przed zakupem!

Maciek
20.11.2015

Wielkie dzięki za profesjonalną ocenę. Dzięki wam ustrzegłem się poważnego błędu. Szukam dalej 🙂

Jerzy
11.11.2015

Dziekuje za super raport.Napewno bede was polecac☺Pozdrawiam Agnieszka

Agnieszka B
06.11.2015

Cieszę się, że skorzystałam z usług Motocontrolera. Dzięki Państwu oszczędziłam sobie podróży ponad 600km w jedną stronę, tylko po to aby okazało się że samochód nie jest warty rozważenia.. Niektórych rzeczy, nawet po przyjeździe na miejsce nie byłabym w stanie sama sprawdzić, dlatego cieszę się że są takie firmy jak Wy 🙂 Wszystkim polecam w 100%!

Małgorzata
28.10.2015

Dziękuję bardzo za sprawdzenie dwóch samochodów. Ten drugi jest świetny! Dzięki Wam kupiłem samochód z którego jestem bardzo zadowolony.

Kamil
28.10.2015

W dniu dzisiejszym otrzymałem raport dotyczący zamochodu, który miałem zakupić. Dzięki naprawdę profesjonalnemu raportu o stanie technicznym auta i jego historii uniknałem zakupu wysłużonego i powierzchownie wypacykowanego samochodu. Polecam gorąco wszystkim zainteresowanym fachowców z motocontrolera.

Tadeusz
25.10.2015

Dziękuję za bardzo dobrą opinię

Jacek
24.10.2015

Raport Motocontrolera bardzo szczegolowy polecam wszystkim .Autko kupilem .

Grzegorz
20.10.2015

Bardzo dziękuję zespołowi MOTOCONTROLER za dokładny raport z oględzin samochodu. O mały włos nie naciąłem się na bezsensowny wydatek bez mała 20 tys. zł…

Rafał
12.10.2015

Polecam usługę Motocontrolera,i bardzo dziękuje za sprawdzenie auta, które miało być idealne a okazało się kompletnym złomem

Dariusz
07.10.2015

może czas 24h na uzyskanie pełnego raporu troszeczkę się wydłużył ale było warto. dzięki raportowi dowiedziałem się o aucie więcej niż pojechałbym na miejsce z zaprzyjaźnionym mechanikiem ponado samochód miał mieć pochodzenie krajowe a pochodził z importu. polecam.

Krzysztof
24.08.2015

Zdecydowanie polecam firmę MOTOCONTROLER, dzięki niej dowiedziałem się że przebieg 120 tyś km w ogłoszeniu na 100% prawdziwy okazał się nieprawdą. Samochód miał przejechane ponad 205 tyś km jeszcze we francuskim komisie ! Samochodu nie kupiłem a nie musiałem jechać 400 km żeby go oglądać ! dzięki 🙂

Mateusz
21.08.2015

Polecam usługi tej firmy,dzieki tej firmie zaoszczędziłem czas i pieniądze które musiał bym wydać na naprawę.W dzisiejszych czasach kupno samochody tylko przez takie usługi daje gwarancję kupienia dobrego samochodu a nie złomu.

ŁUKASZ
12.08.2015

Dobry kontakt, szybka i fachowa obsługa. Dzieki

Jeremi M
28.07.2015

Jestem bardzo zadowolona dzięki przeprowadzonej kontroli dzięki wam nie kupiłam złomu.Pozdrawiam 🙂

Agnieszka
22.07.2015

Pełny raport w 1 dzień !!!! Jestem pod wrażeniem. Bardzo dziękuję. Teraz chętnie zadzwonię do właściciela i zadatkuję samochód 🙂

Przemek M
20.07.2015

Weryfikacja dokanana przez Firmę – rzetalnie i szybko. Mogłam podjąć decyzję w kwestii zakupu samochodu opierając się na przygotowanym materiale. Oszczędziło mi to czas oraz prawdopodobnie w przyszłości wydane dodatkowe pieniądze. Super sprawa, że jest taka możliwość. Polecam swoim znajomy i z pewnościa będe korzystała przy kolejnej decyzji zakupu samochodu.

BEATA PK
25.06.2015

To absolutnie niezbędne – istnienie takiej firmy. Zaoszczędziliście mi 800km, mnóstwo stresu i nerwów. Teraz wiem, że jak sprawdzać auta, to właśnie z Wami!

Karol M.
19.06.2015

To są prawdziwi fachowcy, dzięki chłopaki za pomoc sprawdzenia auta!

Anna
11.06.2015

Zaoszczędziliście mi 700 km drogi – samochód nie był tego wart, a opisywany jako 100% bezwypadkowy. Dzięki za rzetelną opinię!

HŁ.
03.06.2015

Bez was nigdy nie kupiłabym samochodu.. same złomy. Taka pomoc jest jakby stworzona dla kobiet 😉 Dziekuje.

Beata
22.05.2015

Dzięki za pomoc w kupieniu samochodu. Wysłałem do was kolegę który teraz jest na kupnie. Pozdrawiam.

Marek
21.05.2015

Raport terminowy, dobra obsługa wszystko w 100% polecam.

Jakub Jabłoński
12.05.2015

Dziękuję za kontrolę pojazdu. Dzięki waszej usłudze zaoszczędziłem sporo pieniędzy na dojazdach z mechanikiem i czasu.

Karol K
07.05.2015

Cieszę się, że znalazłem ofertę motocontrolera, dzięki wam znalazłem w końcu dobrą furę 😉 Polecam sprawdzenie samochodu przed zakupem w tej firmie.

Daniel
04.05.2015

Szukałem dobrego samochodu od ośmiu miesięcy i wiem najlepiej, że na większość nie chce się nawet patrzeć. Trzy sprawdzenia i mam ten którego szukałem. Już nigdy nie będę szukał samochodu bez Was.

Kuba
19.04.2015

Profesjonalna pomoc w kupnie samochodu, samo to ze musielismy obejrzec 4 pojazdy swiadczy o tym ze jestescie potrzebni. Super jest to że tak naprawde za wasza obsługe zapłacil sprzedajacy – polecam usługe negocjowania cen przez profesjonalistow 😉

Ewelina P
13.04.2015

Fajnie że jest taka usługa. Sprawdzenie samochodu pełna profeska.

Marek Stachowicz
31.03.2015

Po tym co dzięki Wam odkryłam już nigdy sama nie wezmę się za kupowanie auta. Super zachwalony a tak naprawdę rozbitek wciskany przez handlarza. Co ja bym kupiła – brak słów. Pozdrawiam i polecę znajomym.

Emilia
20.03.2015

Dziękuję za pomoc, oszczędziłem dużo czasu nerwów i pieniędzy. Pozdrawiam.

Wojciech
12.03.2015

Analizy są dokładne i można oprzeć się na nich przy zakupie samochodu – Polecam

A
03.03.2015

Dziękuję za pomoc, oszczędziłem dużo czasu nerwów i pieniędzy. Pozdrawiam.

Wojciech
27.02.2015

Fajna usluga szczegolnie chce podziekowac panu Tomkowi za rzetelny raport!!

Oliwia S.
24.02.2015

Szybko i sprawnie wykonana usluga. Dobry kontakt z firma. Serdecznie polecam!!

Raf
10.02.2015

Fajnie że jest taka usługa. Sprawdzenie samochodu pełna profeska.

Marek Stachowicz
30.01.2015

Dziękuję MotoConrolerowi a szczególnie ekspertowi, który sprawdzał mój samochód.. stoi już pod domem 😉

Anna Wojtasiewicz
23.01.2015

Dzisiaj otrzymałem wynik kontroli. Samochód do bani. Też myślę że nie warto go kupować. Dzieki za pomoc.

W.K.
04.12.2014

Dziękuje za raport, jestem bardzo zadowolony z Państwa usługi.

Tomasz
27.11.2014

Bardzo dziękujemy za inspekcję i raport. Jest zgodny z naszymi oczekiwaniami:)

Anna
13.11.2014

Serdecznie dziękuję za przesłane informacje. Dzięki Państwa informacjom zoszczędziliśmy czasu, nerwów, a zapewne i pieniedzy.

A.S.
28.10.2014

Wow, super. Dziękuje bardzo. Pozdrowienia dla osoby dokonującej oględzin, bardzo mi się raport podoba 🙂

A.B.
06.10.2014

Uważam że wykonują Państwo bardzo dobrą i potrzebną robotę o czym świadczy duże zainteresowanie i poparcie pośród moich kolegów z pracy. Wszyscy są pod wrażeniem .

Klient
05.10.2014

Zamówiłem u Państwa właśnie kolejne oględziny. Dziękuję za bardzo rzeczowy i fachowy poprzedni raport.

L.O.
27.08.2014

Witam, pragnę podziękować za szybki i konkretny raport z oględzin pojazdu z przyjemnością będę polecał państwa usługi.

A.R.
15.08.2014

Dziękuję bardzo. Wygląda na to, iż i tym razem nie uda mi się zakupić tego pojazdu . Dostałem od Państwa kolejny bardzo dobrze i profesjonalnie przygotowany raport, za który jestem wdzięczny.

RS
11.08.2014

Byłem bardzo zadowolony z poprzedniego raportu. Dzięki temu, nie wydałem niepotrzebnie pieniędzy. Właśnie zamawiam kolejny raport.

J
26.07.2014

Dziękuję – polecam i pozdrawiam ekspertów.

R. Słabik
24.07.2014

Dziękuję bardzo. Świetna robota bardzo wszystko ułatwiła. Pozdrawiam.

D.D.
11.07.2014

Witam, przyznam szczerze że podchodziłem sceptycznie. Jednak jestem bardzo zadowolony mimo że otrzymałem brak polecenia i słusznie bo wolałbym nie kupić takiego auta. Na pewno zlecę kolejny pojazd. Dziękuję.

Arek
02.07.2014

Dziękuję za sprawdzenie samochodu. Będę z czystym sumieniem polecać znajomym sprawdzenie samochodu przed zakupem w waszej firmie.

Mariusz Boruch
15.06.2014

Dziękuję za pomoc w szukaniu i sprawdzaniu auta. Zakupiłem w ub. tygodniu sprawdzaną Lagunę III z Radomia. Mam nadzieję, iż dobrze będzie służyć! Pozdrawiam

Roman
15.06.2014

Wykupiłem sprawdzenie samochodu w państwa firmie i dzięki tej decyzji nie musiałem jechać na drugi koniec Polski na darmo! Auto ma niewiele wspólnego z tym co mówił sprzedawca. Raport mi się podoba przede wszystkim dlatego, że jest konkretny i ekspert nie owija w bawełnę tylko pisze jak jest – za co bardzo dziękuję. Polecam wszystkim sprawdzenie auta w tym portalu.

Janek
27.05.2014

Kupiłem samochód i jestem bardzo zadowolony z decyzji o skorzystaniu z Państwa oferty. W przyszłości przy kolejnej okazji skorzystam ponownie. Polecę również znajomym bo na prawdę warto. Co ciekawe sprzedawca przyznał że byłem jednym z najtrudniejszych klientów – przyznał, że ekspert był uparty i dociekliwy 🙂 Samochód kupiłem a raport się zwrócił bo pozwolił mi się przygotować do wynegocjowania ceny. Pozdrawiam serdecznie.

Rafał Wojtasiewicz
05.05.2014

Dziękuję za świetny raport!! Auto zostało na prawdę porządnie sprawdzone, nigdy sam nie znalazłbym rzeczy o których wiem dzięki Wam no i straciłbym bez sensu pieniądze za dojazd 450 km w jedna stronę!! Będę polecał i z pewnością znów wrócę jak tylko znajdę kolejny samochód.

Szymon S.
17.04.2014

Gorąco polecam serwis!! Dzięki tej usłudze zaoszczędziłem bardzo dużo pieniędzy. Samochód, który miał być super okazją a sprzedający zachwalił go jako idealny okazał się złomem z ukrytymi wadami komputera! Zaoszczędziłem na drodze, paliwie, czasie i późniejszych naprawach i nerwach! POLECAM!

Piotrek
08.04.2014

Duży plus za otwartość i elastyczność. Firma kontaktowała się za mnie ze sprzedawcą który okazał się nie być specjalnie przyjemny a ponadto mijał się z prawda w ogłoszeniu dlatego zrezygnowałam z zakupu. Kolejny upatrzony samochód również sprawdzę. Pozdrawiam.

Katarzyna
19.03.2014

Polecam raport Complex – otrzymałem pełny raport ze stanu samochodu i udało sie wynegocjować cenę o prawie 5 tys niższa od wyjściowej 😉 Pozdrawiam i będę klientem przy kolejnym zakupie.

Sławek W
05.03.2014

Nie spodziewałem się, że raport będzie aż tak szczegółowy. Kupujac samochód z takim sprawdzeniem po prostu wiadomo co się kupuje, jest podstawa do negocjowania ceny. Pozdrawiam.

Michał
01.03.2014

W sumie firma zweryfikowała dla mnie trzy samochody – dwaj sprzedawcy unikali oględzin eksperta samochodowego przez co mogłem podesłać kolejny samochód. Raport bardzo szczegółowy. Polecam szczególnie jeśli ktoś szuka samochodu w dużej odległości od miejsca zamieszkania.

Mirek
18.02.2014

Wszystko w porzadku, transakcja przebiegla pomyslnie, polecam.

Wojtek
10.02.2014

Taka sieć ekspertów motoryzacyjnych to świetny pomysł i na pewno będziecie mięć coraz więcej klientów bo usługa jest potrzebna jak mało która w tym kraju. Pozdrawiam i polecam.

WM
06.02.2014

3 sprawdzone 1 trafiony, podsumowujac – koszt raportów nie był wysoki w stosunku do „normalnego” szukania samochodu, bardzo ważne jest to że mogłem kupić samochód bez strachu czy dobrze robię, gdybym kupił jeden z dwóch pierwszych samochodów nie spałbym teraz spokojnie – polecam bo warto.

Tomasz
28.01.2014

Sprawdzenie samochodu przed zakupem jeszcze nigdy nie było tak proste!! :):)

Monika N.
23.01.2014

Eksperci samochodowi motocontroler – raport szybki i profesjonalny

Piotrek
06.01.2014

Po przeczytaniu raportu stwierdzam, że absolutnie nie można wierzyć sprzedajacym – może dlatego że jestem kobieta i ktoś zakłada że się nie znam to stara się wcisnać mi kompletny wrak jako wspaniały samochód bez wad? nie wiem. Dziękuję za pomoc. Jak znajdę kolejny samochód sprawdzimy raz jeszcze na pewno.

Olga
05.01.2014

Wszystko ok

Jan Nowak

Podziel się swoją opinią



Oświadczam, iż zapoznałem się z regulaminem serwisu MotoControler.com i akceptuję jego postanowienia.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Dawid Badura M PROJEKT, z siedzibą w Krakowie przy ul. Biskupińskiej 23, 30-732 Kraków, NIP: 657-252-45-69 i partnerów dla celów związanych z realizacją usługi.

Wyrażam zgodę na otrzymywanie na podany adres e-mail informacji handlowej wysłanej drogą elektroniczną Dawid Badura M PROJEKT, z siedzibą w Krakowie przy ul. Biskupińskiej 23, 30-732 Kraków, NIP: 657-252-45-69, w imieniu własnym lub jej partnerów biznesowych zgodnie z ustawą z dnia 18 lipca 2002r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną.

Bezpłatnie sprawdzimy czy auto, które chcesz kupić widnieje w bazie szkód ubezpieczeniowych

SPRAWDZAM