Wysyłamy tylko najlepszych ekspertów,
dbamy zawsze o najwyższy standard usług!

OPINIE

W trosce o najwyższy poziom oferowanych usług prosimy o przekazywanie nam Państwa opinii.

Dodaj opinię

07.11.2017

polecam polecam polecam po raporcie wszystko jest jasne

Klient

04.11.2017

Bardzo rzetelna opinia eksperta, bardzo szybko dostałem raport o pojeździe, naprawdę firma godna polecenia

Brak podpisu

15.10.2017

Profesjonalna kontrola samochodu, rzetelny opis samochodu. Firma warta polecenia!

Radosław S.

10.10.2017

Ekspertyza wykonana szybko i rzetelnie. Sam dokonywałbym zakupu kierując się własnym okiem i emocjami. Eksperci wykonali to na "zimno". Dziękuję zaoszczędziłem pieniądze.

Andrzej J

3.10.2017

Już prawie jechaliśmy z żoną po samochód jednak raport jaki otrzymałem powstrzymał mnie.

Sławomir M.

26.09.2017

No cóż Drodzy Państwo! Usługa wykonana superszybko i nadzwyczaj solidnie. Uratowaliście moje 30 tysięcy złotych. Na pewno skorzystam wkrótce z Waszych usług. Polecę też każdemu kupującemu auto Wasze usługi. Pozdrawiam. Uratowany klient.

Janusz C.

14.09.2017

Firma jak najbardziej godna polecenia! Złożyłem zamówienie na pakiet maxi, dzień później dostałem maila, że przydzielili Eksperta do mojego zgłoszenia, w tym samym dniu uprzejmy, młody i konkretny Pan udał się na oględziny samochodu, po oględzinach zadzwonił do mnie, że samochód musiał mieć nie jedną romantyczną kolacje z blacharzem, dodając do tego ogólny kiepski stan auta. Generalnie zaoszczędziłem pieniądze na przejazd, sporo czasu i jeszcze więcej nerwów, a przecież auto "nie wymagało wkładu finansowego". Firma godna polecenia! Pozdrawiam!

Rafał S.

8.09.2017

BMW e90 330i 2005, jestem bardzo zadowolony, firma sprawdziła auto szybko i szczegółowo. nie mam żadnych zastrzeżeń co do tej firmy. Polecam również skorzystać z pakietu gdzie ekspert dzwoni do klienta bo można dowiedzieć się co tam z autkiem przed raportem i przede wszystkim dopytać co chcemy :) polecam bardzo fajna firma :)

Patryk S.

16.08.2017

Audi A6 C6 ekspertyza - polecam szybko i na temat. Zaoszczędzony czas na wyjazd który okazał by się czasem straconym. Na foto wszystko pięknie wygląda, a przez tel jeszcze lepiej. Ekspertyza pokazała, że to złom.

Jacek D.

23.07.2017

Polecam sprawdzenie samochodu z ekspertami bo otwierają oczy na samochody jakie są oferowane na portalach. Zamówiłem dwa raporty i w obu przypadkach ekspert znalazł rzeczy o których "zapomniał" powiedzieć sprzedawca. Za każdym razem zamawiałem opcję z kontaktem telefonicznym z ekspertem i to polecam bo poza raportem zawsze można dopytać o co się chce. Eksperci są pomocni i znają się na samochodach jak mało kto. Polecam.

Adrian

11.07.2017

Po tym jak kiedyś kupiłam samochód sama (zaufałam handlarzowi) miałam bardzo dużo kosztów po zakupie. Tym razem skorzystałam z pomocy rzeczoznawców z motocontrolera i pierwszy sprawdzany samochód okazał się po dużym wypadku. Zamówiłam sprawdzenie następnego auta i tym razem był trafiony. Autem jeżdżę od 2 tygodni i był to naprawdę udany zakup !!

Renata Kraków

20.06.2017

Usługa została zrealizowana rzetelnie, czytając raport widać że oględziny wykonywał ekspert, który zna się na rzeczy. Samochód kupiłem i wszystko jest tak jak w raporcie. Polecam motocontroler.

Paweł

14.05.2017

Jestem zadowolony. Zamawiałem eksperta trzy razy w ciągu tygodnia, do obejrzenia trzech aut. Za każdym razem dostawałem szczegółowy raport. Ostatnie oglądane auto kupiłem i sprzedający mówił, że był zaskoczony dokładnością przysłanego przeze mnie eksperta. Wspominał, że spędzili nad tym autem koło trzech godzin. Sporo zdjęć, rzeczoznawca zagląda wszędzie, po oględzinach można porozmawiać przez telefon. Usługa jak najbardziej warta polecenia.

Mateusz

11.05.2017

Raport wykonany praktycznie natychmastowo, czekałem ok 10godz na gotowy juz raport. Ceny bardzo konkurencyjne, taniej nie znalazłem, oraz nie pobieraja opłaty za dojazd. Raport bardzo szczegółowy. Polecam!

Zadowolony Klient

22.04.2017

Ekspertyza wykonana bardzo skrupulatnie, fachowo w ciągu 24 godzin od momentu złożenia zamówienia. Pomogła mi podjąć właściwą decyzję dotyczącą zakupu pojazdu. Dziękuję serdecznie.

Rafał

12.04.2017

Po umówieniu się ze sprzedającym auta dostałem raport tego samego dnia. Bardzo szybko i profesjonalnie, polecam bardzo:) Niestety Lexus wymarzony okazał się złomem. Na pewno skorzystam jeszcze z tej firmy.

Klient

3.04.2017

Z oferty skorzystałem trzykrotnie w trakcie poszukiwania samochodu, jestem zadowolony z otrzymanych raportów i z dokładności przeprowadzonych inspekcji. Polecam wszystkim usługi oferowane przez tą Firmę w przyszłości na pewno skorzystam z ich pomocy.

Klient

30.03.2017

Raport otrzymałem po niecałych 13 godzinach! Wygląda na przeprowadzony rzetelnie, otrzymałem 113 zdjęć, niektóre bardzo szczegółowe. Opinie eksperta uzasadnione. POLECAM

Klient

24.03.2017

Super sprawa, fachowy raport- polecam

Rafał

21.03.2017

Nie ukrywam, że szukałem konkretnego modelu auta. Zlecałem aż trzy razy oględziny pojazdów by w końcu trafić na zgodne z opisem auto. Pierwszy opis samochodu znacznie mijał się z prawdą. Okazałao się, że miał "nie mały" wypadek. Co do samej obsługi: błyskawiczny kontakt w odpowiedzi na pytania; Profesjonalne i rzetelnie przygotowane raporty. Myślę, że strata nawet kilkuset zł jest warta tego by kupić finalnie zbadany samochód.

Marcin

17.03.2017

Bardzo polecam wszystkim!! Jestem pod wielkim wrażeniem. Pierwszy raz korzystałam z takiej usługi i jestem mile zaskoczona. Profesjonalna ekspertyza uchroniła mnie od zakupu samochodu bardzo różniącego sie stanem faktycznym a podanym w ogłoszeniu. Jeśli szukacie samochodu warto zlecić im ekspertyzę. Dziękuję i w 100% polecam !!!

Beata

16.03.2017

Bardzo dobry raport. Pomógł mi przy podjęciu decyzji o zakupie samochodu. Polecam

Adam

15.03.2017

Jestem pozytywnie zaskoczony. Raport fachowy. Zdjęcia w bardzo dobrej jakości. Opinia eksperta profesjonalna i obiektywna.

Patryk

14.03.2017

Ekspertyza została wykonana z należytą dokładnoscią. Brak jakichkolwiek zastrzeżen. Sprawnie i dokładnie. Polecam firmę motoconroller.

Przemysław

13.03.2017

Ekspercka opinia o samochodzie wykonana została z niebywałą dokładnością i znajomością realiów .Jestem usatysfakcjonowany wykonaną opinią i życzę firmie i jej pracownikom jaknajwiększej ilości klientów oraz sukcesów finansowych.Z uszanowaniem - Andrzej Gdańsk

Andrzej

11.03.2017

Super raport, bardzo szczegółowy. Dzięki niemu nie wcisnąłem się na tak zwaną "minę"

Marcin

04.03.2017

Pełna profeska. Na pewno z usługi Motocontrolera skorzystam jeszcze nie raz , ponieważ pierwsze auto okazało się spalone. Tak więc poszukiwania trwają.

Łukasz

03.03.2017

Dziękuję bardzo za pomoc w zakupie auta. Samochód świetnie się sprawuje. Jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim. Usługi konkretne, szybkie i w konkurencyjnych cenach!

Agnieszka

22.02.2017

Skorzystałem z Eksperta i jestem mega zadowolony ! Choć samochód nie spełnił moich oczekiwań . Wasza firma to zrobiła ;)) Polecam !!!

Michał

14.02.2017

Jestem pod dużym wrażeniem. Bardzo profesjonalnie. Dziękuje.

PP

31.01.2017

Dziekuje Państwu za bardzo dobry raport. Dzięki wam jesteśmy 40 000,00 PLN do przodu. Dzieki wielkie. Pozdrawiam i na pewno skorzystam z waszych usług.

Tomasz

10.01.2017

Raport szczegółowy, wart swojej ceny. Zaważył na podjętej przeze mnie decyzji.

Jerzy

15.12.2016

Bardzo dziękuje za wyczerpujący raport stanu pojazdu oraz doradztwo.

Wojciech Z

10.12.2016

Dziękuję Państwu za solidnie wykonaną pracę,rzeczowe podejście do sprawy.Na podstawie dokonanego, przez "Mobilnego Eksperta",przeglądu technicznego pojazdu,podjąłem, jedynie słuszną , decyzję. Życzę w nadchodzącym Nowym 2017 Roku, wielu zadowolonych klientów, którzy to dzięki Państwa doradztwu będą mogli dokonywać trafnych zakupów.

Robert T

09.12.2016

wszystko profesjonalnie i szybko. juz dwa razy korzystalem i dwa razy zaoszczedzilem duzo pieniedzy, czasu i nerwow ktore stracilbym jadac ogladac te zlomy przez pol polski.

Łukasz D

28.11.2016

bardzo dziękuję za wysłanie raportu, już po obejrzeniu samych zdjęć które Państwo udostępnili odechciało się mi tego auta

Karol

10.11.2016

Zrzetelna i fachowa opinia - polecam

Michał V

14.10.2016

Na początku nie wiedziałem co myśleć, bo ekspert umawiał sie trzykrotnie ze sprzedawca, który za każdym razem zmieniał termin (własciciel samochodu przez telefon brzmiał bardzo wiarygodnie). Gdy w końcu doszło do oględzin ekspert zadzwonił do mnie i powiedział żebym sobie odpuścił tę kupę złomu. W raporcie znalazłem informacje po których jeży się włos na głowie (tylko jeden element nie był malowany a połowa samochodu została utworzona ze szpachli). Podsumowując dziękuję za ustrzeżenie przed zakupem złomu. Jeśli ktoś planuje jechać ogladać samochód na drugą stronę polski bo wydaje mu się, że sprzedawca na pewno mówi prawdę powinien skorzystać z tej firmy i jechać dopiero gdy zobaczy opinię w raporcie. Dziękuję i pozdrawiam.

Rafał B

05.10.2016

Dzieki tej firmie kupiłem samochód bez ryzyka i nerwów. Wybrałem pakiet MAXI i dostałem pełny opis samochodu i 135 szczegółowych zdjęć. Usługa profesjonalna, dobry kontakt, uprzejma obsługa. Polecam.

Jakub

22.09.2016

Raport pomocny i w pełni profesjonalny. Brakuje tylko ustosunkowania się do pytań zgłoszonych w uwagach - np. dotyczących stanu / obecności filtra DPF, historii serwisowej silnika (tego tylko się domyślam z informacji o braku takowej) czy też wniosków nt. przesłanek ewentualnego zalania (zapachy). Warto również uzupełnić opinię, o ile jest negatywna, o opinię że miejsce samochodu jest tylko na szrocie (co może uchronić polskie drogi przed złomem) lub przynajmniej nadaje się do użytkowania, lecz nie jest wart swojej ceny. W każdym razie - polecam.

Jerzy H

02.09.2016

Samochód który wysłałem okazał się niewypałem więc dobrze że go nie kupiłem. Odnośnie raportu, istotne jest że pomiary lakieru podane w raporcie potwierdzają idealnie zdjęcia rozbitego samochodu jakie dostałem w raporcie VIN. Auta nie kupię i mimo to jest zadowolenie. Polecam.

Robert

21.08.2016

Witam, piszę tę opinię pół roku po zakupie samochodu (kupiony jako trzeci sprawdzany bo wcześniejsze były powypadkowe mimo zapewnień sprzedawców). Jestem bardzo zadowolony z samochodu, informacje z raportu potwierdził mi mechanik auto idealnie sie sprawuje. Dziękuję za pomoc w kupnie. Polecam was znajomym. Dziękuje.

Wojtek Z

20.08.2016

Super sprawa, polecam wszystkim co nie wiedzą jak kupić samochód spośród ofert handlarzy naciągaczy.

Marek

7.08.2016

Polecam tą firmę do sprawdzania samochodów przed kupnem. Raport zawiera dużo informacji i pomaga podjąć decyzję. Polecam też kontakt z ekspertem przez telefon bo dzięki takiej rozmowie dowiedziałam się duzo więcej niż z samego raportu. Pozdrawiam i życze powodzenia.

zadowolona klientka

22.07.2016

Normalnie nie mam czasu na jezdzenie za autem po kilkaset km ;) po dwóch kontrolach mam dobry samochod i to jest super! Dzieki Panowie!!!

Piotr

25.06.2016

Fajna usługa będę polecać.

Janek

18.05.2016

Dziękuję za profesjonalną obsługę. Raport świetny i na czas. Co najważniejsze dzięki waszej usłudze wreszcie skończył się ten koszmar z szukaniem dobrego samochodu na własną rękę… Będą polecenia !!

Wojciech M

14.05.2016

Rewelacja!! Usluga na najwyzszym poziomie. Kazdy, kto chce kupic auto powinien skorzystac. Bardzo szybka realizacja, profesjonalny raport. Zaoszczedzi?o mi to czasu i pieniedzy. Dowiedzia?am sie, ze auto nie jest w takim super stanie jak twierdzi? sprzedajacy. Polecam wszystkim i z pewnoscia zamawiam kolejny raport :) Pozdrawiam Wszystkich ekspertow...pracujcie dalej dla nas :)

Magdalena

21.04.2016

Raport sporzadzony bardzo profesjonalnie i rzeczowo. Odnalezione wszystkie slabe/mocne punkty samochodu. Kontakt z ekspertem na koniec ogledzin jest bardzo przydatny (swoja droga ekspert byl bardzo uprzejmy i odpowiadal cierpliwie na wszystkie pytania). Polecam.

Mateusz

10.03.2016

Bardzo dobry kontakt. Wszystkie usługi zrealizowane zgodnie z zamówieniem. Polecam pakiet z kontaktem po oględzinach, od razu można dopytać rzeczoznawcę o interesujący nas pojazd. Zachęcam do korzystania.

Łukasz

05.03.2016

Z początku miałem obawy przed zakupem usługi od firmy motocontroler i podszedłem do tego ze sporym zapasem. Firma okazała się być bardzo rzetelna, fachowi mi doradzili i udało mi się uniknąć zakupu bubla, a nie samochodu. Bardzo polecam!

Stanisław

29.02.2016

Bardzo szybka i dokładna ocena. Zamiast jeździć setki kilometrów otrzymalem fachowe potwierdzenie czy informacja od wlaściciela auta jest w miarę prawdziwa.

L.

18.02.2016

Jestem b. zadowolony z raportu, odkryto wiele usterek ,których sam bym nigdy nie znalazł. Bardzo polecam ta firmę. Kożystam z jej usług juz kilkakrotnie, i zawsze zadowolenie.

Zbigniew

16.02.2016

witam. jestem bardzo zadowolony, ze zdecydowałem się na skorzystanie z usług tej firmy. raport wydaje mi się rzetelny i dokładny bardzo mi pomógł w podjęciu decyzji. POLECAM.

Marcin

09.02.2016

Znalazłem na OtoMoto wymarzony samochód w Sopocie ( mieszkam W Gliwicach). Zdecydowałem się skorzystać z usługi firmy Motocontroler. Inspekcja przebiegała dwuetapowo. Najpierw sprawdzenie formalne (VIN itp), a następnie wizyta specjalisty w celu bezpośredniej kontroli samochodu. Pierwszy etap przebiegł pozytywnie, ale przy drugim zaczęły się schody. Jak tylko specjalista spróbował umówić się na wizytę (salon samochodowy tej marki) to nagle , pomimo wcześniejszej rezerwacji samochodu przeze mnie, oferta została wycofana ze sprzedaży. od razu zapaliło mi się czerwone światełko. Było oczywiste, że zrezygnowałem z zakupu tego samochodu. Znalazłem następny samochód i w ramach tego samego zlecenia została dokonana inspekcja wybranego samochodu, Od końca stycznia jestem szczęśliwym posiadaczem samochodu. Koszt całej operacji jest praktycznie pomijalny przy zakupie samochodu zważywszy, że mogło się to skończyć zakupem trefnego samochodu.

Andrzej

08.02.2016

Razem z żoną jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi jak równiez z usługi complex test, która była szybko wykonan i bardzo, ale to bardzo profesjonalnie. Wszystko opisane szczegółowo i profesjonalnie- uchroniło to nas od zakupu auta, skarbonki. Obcnie zamówilismy kolejną usługę na kolejne auto. Pozdrawiam.

Łukasz

04.02.2016

Profesjonalny raport i profesjonalna szybka obsługa polecam wszystkim

Adam

31.01.2016

Dziękuje za szybką inspekcje. Jak dla mnie bardzo dobrze wydane pieniądze. Auto było oddalone o 400 km więc w cenie paliwa mam wycenę. Polecam wszystkim.

Michał

30.01.2016

Hej! Super sprawa, polecamy wszystkim, samo uświadomienie sprzedającego o takiej formie sprawdzenia auta, stawia go lekko do pionu! Nam udało sie kupić przyzwoity samochód, raport bardzo obszerny, rzetelny z krótką acz treściwą konkluzją. W naszym przypadku auto dobre a więc nie było problemu z końcowymi oględzinami i zakupem. Bardzo dziękujemy inspektorowi, który wysyłał raport "po nocy" byleby zdążyć. Jeszcze raz polecamy wszystkim te usługi.

Mortas

21.01.2016

Pierwszy raz korzystałem z tego typu usługi i jestem zadowolony :-) gorąco polecam! Prosty i czytelny raport, prawdopodobnie jeszcze dziś wybiorę się po zakup auta, pozdrawiam :-)

Adam

16.01.2016

Szybka i fachowa obsługa bardzo polecam. Wszystkim swoim znajomym już poleciłem. Uchronili mnie przed stratą czasu przejechanych na darmo kilometrów,a co najważniejsze stratą pieniędzy.Z dwóch wybranych aut dzięki tej firmie nie kupiłem żadnego.

Jurek

14.01.2016

Bardzo dokładny raport, jest zrozumiały nawet dla laika. Na początku troche żal mi było wydać pieniądze na sprawdzenia auta, ale teraz naprawdę nie żałuje. Samochód niestety okazał się po powaznej naprawie blacharskiej. Tyle samo wydałbym na dojazd i spowrotem, straconego czasu nie licząc. Bardzo polecam zlecanie takich kontroli przed zakupem auta. Nie ma to jak chłodne podejście profesjonalisty do tematu. Bardzo dziękuje za raport, dzięki niemu ustrzegłem sie "miny".

Andrzej

31.12.2015

Raport bardzo wyczerpujący :). Życzę pomyślnego Nowego Roku.

Michał

14.12.2015

Bardzo profesjonalne podejście, uchroniono mnie od zakupu bubla.

Paweł

05.12.2015

Moja opinia wyrażać może się tylko w dwóch słowach-absolutny profesjonalizm! Dziękuję za pomoc i za uniknięcie zakupu auta, które miało byc delikatnie lakierowane, a okazało sie, że auto jest po poważnej naprawie blacharskiej. Polecam wszystkim!

Paweł

01.12.2015

Szybka realizacja, profesjonalny raport, polecam.

Radek S

26.11.2015

Bardzo szybki, rzeczowy, fachowy raport - pełna dokumentacja zdjęciowa i opisowa. Polecam każdemu przed zakupem!

Maciek

20.11.2015

Wielkie dzięki za profesjonalną ocenę. Dzięki wam ustrzegłem się poważnego błędu. Szukam dalej :)

Jerzy

11.11.2015

Dziekuje za super raport.Napewno bede was polecac☺Pozdrawiam Agnieszka

Agnieszka B

06.11.2015

Cieszę się, że skorzystałam z usług Motocontrolera. Dzięki Państwu oszczędziłam sobie podróży ponad 600km w jedną stronę, tylko po to aby okazało się że samochód nie jest warty rozważenia.. Niektórych rzeczy, nawet po przyjeździe na miejsce nie byłabym w stanie sama sprawdzić, dlatego cieszę się że są takie firmy jak Wy :) Wszystkim polecam w 100%!

Małgorzata

28.10.2015

Dziękuję bardzo za sprawdzenie dwóch samochodów. Ten drugi jest świetny! Dzięki Wam kupiłem samochód z którego jestem bardzo zadowolony.

Kamil

28.10.2015

W dniu dzisiejszym otrzymałem raport dotyczący zamochodu, który miałem zakupić. Dzięki naprawdę profesjonalnemu raportu o stanie technicznym auta i jego historii uniknałem zakupu wysłużonego i powierzchownie wypacykowanego samochodu. Polecam gorąco wszystkim zainteresowanym fachowców z motocontrolera.

Tadeusz

25.10.2015

Dziękuję za bardzo dobrą opinię

Jacek

24.10.2015

Raport Motocontrolera bardzo szczegolowy polecam wszystkim .Autko kupilem .

Grzegorz

20.10.2015

Bardzo dziękuję zespołowi MOTOCONTROLER za dokładny raport z oględzin samochodu. O mały włos nie naciąłem się na bezsensowny wydatek bez mała 20 tys. zł...

Rafał

12.10.2015

Polecam usługę Motocontrolera,i bardzo dziękuje za sprawdzenie auta, które miało być idealne a okazało się kompletnym złomem

Dariusz

07.10.2015

może czas 24h na uzyskanie pełnego raporu troszeczkę się wydłużył ale było warto. dzięki raportowi dowiedziałem się o aucie więcej niż pojechałbym na miejsce z zaprzyjaźnionym mechanikiem ponado samochód miał mieć pochodzenie krajowe a pochodził z importu. polecam.

Krzysztof

24.08.2015

Zdecydowanie polecam firmę MOTOCONTROLER, dzięki niej dowiedziałem się że przebieg 120 tyś km w ogłoszeniu na 100% prawdziwy okazał się nieprawdą. Samochód miał przejechane ponad 205 tyś km jeszcze we francuskim komisie ! Samochodu nie kupiłem a nie musiałem jechać 400 km żeby go oglądać ! dzięki :)

Mateusz

21.08.2015

Polecam usługi tej firmy,dzieki tej firmie zaoszczędziłem czas i pieniądze które musiał bym wydać na naprawę.W dzisiejszych czasach kupno samochody tylko przez takie usługi daje gwarancję kupienia dobrego samochodu a nie złomu.

ŁUKASZ

12.08.2015

Dobry kontakt, szybka i fachowa obsługa. Dzieki

Jeremi M

28.07.2015

Jestem bardzo zadowolona dzięki przeprowadzonej kontroli dzięki wam nie kupiłam złomu.Pozdrawiam :)

Agnieszka

22.07.2015

Pełny raport w 1 dzień !!!! Jestem pod wrażeniem. Bardzo dziękuję. Teraz chętnie zadzwonię do właściciela i zadatkuję samochód :)

Przemek M

20.07.2015

Weryfikacja dokanana przez Firmę - rzetalnie i szybko. Mogłam podjąć decyzję w kwestii zakupu samochodu opierając się na przygotowanym materiale. Oszczędziło mi to czas oraz prawdopodobnie w przyszłości wydane dodatkowe pieniądze. Super sprawa, że jest taka możliwość. Polecam swoim znajomy i z pewnościa będe korzystała przy kolejnej decyzji zakupu samochodu.

BEATA PK

25.06.2015

To absolutnie niezbędne - istnienie takiej firmy. Zaoszczędziliście mi 800km, mnóstwo stresu i nerwów. Teraz wiem, że jak sprawdzać auta, to właśnie z Wami!

Karol M.

19.06.2015

To są prawdziwi fachowcy, dzięki chłopaki za pomoc sprawdzenia auta!

Anna

11.06.2015

Zaoszczędziliście mi 700 km drogi - samochód nie był tego wart, a opisywany jako 100% bezwypadkowy. Dzięki za rzetelną opinię!

H.Ł.

03.06.2015

Bez was nigdy nie kupiłabym samochodu.. same złomy. Taka pomoc jest jakby stworzona dla kobiet ;) Dziekuje.

Beata

22.05.2015

Dzięki za pomoc w kupieniu samochodu. Wysłałem do was kolegę który teraz jest na kupnie. Pozdrawiam.

Marek

21.05.2015

Raport terminowy, dobra obsługa wszystko w 100% polecam.

Jakub Jabłoński

12.05.2015

Dziękuję za kontrolę pojazdu. Dzięki waszej usłudze zaoszczędziłem sporo pieniędzy na dojazdach z mechanikiem i czasu.

Karol K

07.05.2015

Cieszę się, że znalazłem ofertę motocontrolera, dzięki wam znalazłem w końcu dobrą furę ;) Polecam sprawdzenie samochodu przed zakupem w tej firmie.

Daniel

04.05.2015

Szukałem dobrego samochodu od ośmiu miesięcy i wiem najlepiej, że na większość nie chce się nawet patrzeć. Trzy sprawdzenia i mam ten którego szukałem. Już nigdy nie będę szukał samochodu bez Was.

Kuba

19.04.2015

Profesjonalna pomoc w kupnie samochodu, samo to ze musielismy obejrzec 4 pojazdy swiadczy o tym ze jestescie potrzebni. Super jest to że tak naprawde za wasza obsługe zapłacil sprzedajacy – polecam usługe negocjowania cen przez profesjonalistow ;)

Ewelina P

13.04.2015

Fajnie że jest taka usługa. Sprawdzenie samochodu pełna profeska.

Marek Stachowicz

31.03.2015

Po tym co dzięki Wam odkryłam już nigdy sama nie wezmę się za kupowanie auta. Super zachwalony a tak naprawdę rozbitek wciskany przez handlarza. Co ja bym kupiła – brak słów. Pozdrawiam i polecę znajomym.

Emilia

20.03.2015

Dziękuję za pomoc, oszczędziłem dużo czasu nerwów i pieniędzy. Pozdrawiam.

Wojciech

12.03.2015

Analizy są dokładne i można oprzeć się na nich przy zakupie samochodu - Polecam

A

03.03.2015

Dziękuję za pomoc, oszczędziłem dużo czasu nerwów i pieniędzy. Pozdrawiam.

Wojciech

27.02.2015

Fajna usluga szczegolnie chce podziekowac panu Tomkowi za rzetelny raport!!

Oliwia S.

24.02.2015

Szybko i sprawnie wykonana usluga. Dobry kontakt z firma. Serdecznie polecam!!

Raf

10.02.2015

Fajnie że jest taka usługa. Sprawdzenie samochodu pełna profeska.

Marek Stachowicz

30.01.2015

Dziękuję MotoConrolerowi a szczególnie ekspertowi, który sprawdzał mój samochód.. stoi już pod domem ;)

Anna Wojtasiewicz

23.01.2015

Dzisiaj otrzymałem wynik kontroli. Samochód do bani. Też myślę że nie warto go kupować. Dzieki za pomoc.

W.K.

04.12.2014

Dziękuje za raport, jestem bardzo zadowolony z Państwa usługi.

Tomasz

27.11.2014

Bardzo dziękujemy za inspekcję i raport. Jest zgodny z naszymi oczekiwaniami:)

Anna

13.11.2014

Serdecznie dziękuję za przesłane informacje. Dzięki Państwa informacjom zoszczędziliśmy czasu, nerwów, a zapewne i pieniedzy.

A.S.

28.10.2014

Wow, super. Dziękuje bardzo. Pozdrowienia dla osoby dokonującej oględzin, bardzo mi się raport podoba :)

A.B.

06.10.2014

Uważam że wykonują Państwo bardzo dobrą i potrzebną robotę o czym świadczy duże zainteresowanie i poparcie pośród moich kolegów z pracy. Wszyscy są pod wrażeniem .

Klient

05.10.2014

Zamówiłem u Państwa właśnie kolejne oględziny. Dziękuję za bardzo rzeczowy i fachowy poprzedni raport.

L.O.

27.08.2014

Witam, pragnę podziękować za szybki i konkretny raport z oględzin pojazdu z przyjemnością będę polecał państwa usługi.

A.R.

15.08.2014

Dziękuję bardzo. Wygląda na to, iż i tym razem nie uda mi się zakupić tego pojazdu . Dostałem od Państwa kolejny bardzo dobrze i profesjonalnie przygotowany raport, za który jestem wdzięczny.

RS

11.08.2014

Byłem bardzo zadowolony z poprzedniego raportu. Dzięki temu, nie wydałem niepotrzebnie pieniędzy. Właśnie zamawiam kolejny raport.

J

26.07.2014

Dziękuję - polecam i pozdrawiam ekspertów.

R. Słabik

24.07.2014

Dziękuję bardzo. Świetna robota bardzo wszystko ułatwiła. Pozdrawiam.

D.D.

11.07.2014

Witam, przyznam szczerze że podchodziłem sceptycznie. Jednak jestem bardzo zadowolony mimo że otrzymałem brak polecenia i słusznie bo wolałbym nie kupić takiego auta. Na pewno zlecę kolejny pojazd. Dziękuję.

Arek

02.07.2014

Dziękuję za sprawdzenie samochodu. Będę z czystym sumieniem polecać znajomym sprawdzenie samochodu przed zakupem w waszej firmie.

Mariusz Boruch

15.06.2014

Dziękuję za pomoc w szukaniu i sprawdzaniu auta. Zakupiłem w ub. tygodniu sprawdzaną Lagunę III z Radomia. Mam nadzieję, iż dobrze będzie służyć! Pozdrawiam

Roman

15.06.2014

Wykupiłem sprawdzenie samochodu w państwa firmie i dzięki tej decyzji nie musiałem jechać na drugi koniec Polski na darmo! Auto ma niewiele wspólnego z tym co mówił sprzedawca. Raport mi się podoba przede wszystkim dlatego, że jest konkretny i ekspert nie owija w bawełnę tylko pisze jak jest - za co bardzo dziękuję. Polecam wszystkim sprawdzenie auta w tym portalu.

Janek

27.05.2014

Kupiłem samochód i jestem bardzo zadowolony z decyzji o skorzystaniu z Państwa oferty. W przyszłości przy kolejnej okazji skorzystam ponownie. Polecę również znajomym bo na prawdę warto. Co ciekawe sprzedawca przyznał że byłem jednym z najtrudniejszych klientów - przyznał, że ekspert był uparty i dociekliwy :) Samochód kupiłem a raport się zwrócił bo pozwolił mi się przygotować do wynegocjowania ceny. Pozdrawiam serdecznie.

Rafał Wojtasiewicz

05.05.2014

Dziękuję za świetny raport!! Auto zostało na prawdę porządnie sprawdzone, nigdy sam nie znalazłbym rzeczy o których wiem dzięki Wam no i straciłbym bez sensu pieniądze za dojazd 450 km w jedna stronę!! Będę polecał i z pewnością znów wrócę jak tylko znajdę kolejny samochód.

Szymon S.

17.04.2014

Gorąco polecam serwis!! Dzięki tej usłudze zaoszczędziłem bardzo dużo pieniędzy. Samochód, który miał być super okazją a sprzedający zachwalił go jako idealny okazał się złomem z ukrytymi wadami komputera! Zaoszczędziłem na drodze, paliwie, czasie i późniejszych naprawach i nerwach! POLECAM!

Piotrek

08.04.2014

Duży plus za otwartość i elastyczność. Firma kontaktowała się za mnie ze sprzedawcą który okazał się nie być specjalnie przyjemny a ponadto mijał się z prawda w ogłoszeniu dlatego zrezygnowałam z zakupu. Kolejny upatrzony samochód również sprawdzę. Pozdrawiam.

Katarzyna

19.03.2014

Polecam raport Complex - otrzymałem pełny raport ze stanu samochodu i udało sie wynegocjować cenę o prawie 5 tys niższa od wyjściowej ;) Pozdrawiam i będę klientem przy kolejnym zakupie.

Sławek W

05.03.2014

Nie spodziewałem się, że raport będzie aż tak szczegółowy. Kupujac samochód z takim sprawdzeniem po prostu wiadomo co się kupuje, jest podstawa do negocjowania ceny. Pozdrawiam.

Michał

01.03.2014

W sumie firma zweryfikowała dla mnie trzy samochody - dwaj sprzedawcy unikali oględzin eksperta samochodowego przez co mogłem podesłać kolejny samochód. Raport bardzo szczegółowy. Polecam szczególnie jeśli ktoś szuka samochodu w dużej odległości od miejsca zamieszkania.

Mirek

18.02.2014

Wszystko w porzadku, transakcja przebiegla pomyslnie, polecam.

Wojtek

10.02.2014

Taka sieć ekspertów motoryzacyjnych to świetny pomysł i na pewno będziecie mięć coraz więcej klientów bo usługa jest potrzebna jak mało która w tym kraju. Pozdrawiam i polecam.

WM

06.02.2014

3 sprawdzone 1 trafiony, podsumowujac - koszt raportów nie był wysoki w stosunku do "normalnego" szukania samochodu, bardzo ważne jest to że mogłem kupić samochód bez strachu czy dobrze robię, gdybym kupił jeden z dwóch pierwszych samochodów nie spałbym teraz spokojnie - polecam bo warto.

Tomasz

28.01.2014

Sprawdzenie samochodu przed zakupem jeszcze nigdy nie było tak proste!! :):)

Monika N.

23.01.2014

Eksperci samochodowi motocontroler - raport szybki i profesjonalny

Piotrek

06.01.2014

Po przeczytaniu raportu stwierdzam, że absolutnie nie można wierzyć sprzedajacym - może dlatego że jestem kobieta i ktoś zakłada że się nie znam to stara się wcisnać mi kompletny wrak jako wspaniały samochód bez wad? nie wiem. Dziękuję za pomoc. Jak znajdę kolejny samochód sprawdzimy raz jeszcze na pewno.

Olga

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej.